Kvalitetna okna, lesena polkna, vhodna vrata in fasade po ugodnem ceniku

 

Opremljanje zunanjosti doma je lahko zabavno, če imate na voljo kvalitetne in ugodne izdelke kot so poceni PVC okna, lesena polkna in lesena vhodna vrata podjetja Okna KLI Ambient d.o.o. Cenik omenjenih izdelkov najdete na naši spletni strani, strokovno svetovanje pa vam zagotovimo ob osebnem obisku naše trgovine. Na trgu smo prisotni že 60 let in se s proizvodnjo po naročilu želimo še bolj približati svojim kupcem ter tako izvesti še tako zahtevne projekte.

 

lesena polknaZakaj izbrati lesena polkna in cenik

 

Okno je pomemben del stavbe ali doma, saj omogoča pogled iz notranjosti, omogoča dostop svetlobe in je tudi kos pohištva, ki lahko odločilno poudari življenjski stil prebivalcev. Vaša okna z različnimi dodatki lahko posnemajo navdih pretekle arhitekture ali pa nakazujejo prihodnje trende. To čudovito lahko izvedete s sledečimi senčili našega podjetja:

  • Polkna ter pripadajoče okovje in pritrdilec,
  • Rolete in
  • Žaluzije ali komarniki.

 

Lesena polkna omogočajo učinkovito zaščito pred soncem, dežjem in neželenimi pogledi obiskovalcev. Cenik za ta čudovita senčila najdete na naši spletni strani, na voljo pa so vam v različnih barvah in različnih tipov, ki se po potrebi lahko prilagodijo arhitekturnim značilnostim vašega kraja. Izdelana iz prvovrstnega lesa so odlična izbira za vse, ki želijo edinstveno obogatiti svoj dom.

 

ALU lesena polkna cenik

 

Ob izbiri vam je na voljo veliko različnih načinov odpiranja, med katerimi so:

  • Enostransko odpiranje,
  • Dvostransko odpiranje,
  • Enostranski preklop,
  • Asimetrični preklop,
  • Simetričen preklop in
  • Zložljiv način odpiranja.

 

Poleg klasičnih vam nudimo tudi ALU pritrdilec za polkna in okovje kvalitetne izdelave. Na voljo so vam različni lesni odtenki in barve, ki jih lahko izberete na RAL lestvici. Vabimo vas, da nas obiščete v našem prodajno razstavnem salonu ali pa nas pokličete po telefonski številki, ki jo najdete na naši spletni strani. Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj bomo našli pravo rešitev za vas.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Poslovna enota Ljubljana
Naslov
Šmartinska 152 v BTC (hala 9)
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon -Pet 8-18, sobote od 8-12
Spletna stran
E-pošta
01 755 81 10
Seznam fraz
Polkna, lesena polkna, lesena polkna cenik
ZEMLJEVID