Senčila zagotavljajo zaščito pred vremenskimi vplivi

Senčila so izjemno pomemben dodatek vsakemu oknu, saj okno ni zgolj okvir z vstavljenim steklom, ampak nudi veliko več, od tega, da v prostore spušča svetlobo do zunanjega in notranjega videza stanovanja ali hiše. Dodatki, s katerimi zaokrožimo celotno okno so nujni in morajo poudariti življenjski stil prebivalcev posamezne hiše, zato je nujno, da izberete tista senčila, ki ustrezajo vam in vašim najbližjim. Poleg zunanjega in notranjega videza senčil, je pomemebno, da varujejo okna pred neprijetenimi vremenskimi vplivi ali pa pred nezaželjenimi pogledi sosedov ali mimoidočih, zato imajo pomembno varnostno funkcijo, ki je ključna, da lahko uživate v mirnem in brezskrbnem bivanju. V podjetju Kli se zavedamo, kako pomembno funkcijo opravljajo okna, zato nudimo različne vrste materialov za senčila, odvisno od vaših oken ter želja in potreb bivajočih, prepričani pa smo, da lahko pri nas vsak najde kakovostna senčila po ugodni ceni.

Kli senčila - rolete

Senčila različnih vrst, odvisno od vaših želja in potreb

Senčila zagotavljajo stanovanju ali hiši prijetno klimo, saj lahko preprečite pronicanje svetlobe v prostore, še posebej pri močnem soncu, obenem pa poskrbijo za varno in prijetno bivanje saj z njimi preprečimo, da bi mimoidoči videli v naše stanovanje ali hišo. V podjetju Kli imamo na voljo različne vrste senčil, odvisno od tega, kakšen material želite in katera so najbolj primerna senčila za vaša okna. Za ljubitelje narave in lastnike podeželskih hiš imamo na voljo lesena polkna, ki so izdelana iz prvovrstnega lesa ter opremljena s kakovostnim okovjem, ki omogoča različne načine odpiranja. Polkna nudijo kakovostno zaščito pred neprijetnimi vremenskimi vplivi, na voljo pa so vam različni tipi, ki se lahko prilagodijo različnim arhitekturnim značilnostim. V kolikor ne marate lesa, se lahko odločite za aluminij ali pa nadokenske in podokenske rolete ali pa izberete žaluzije, ki so kvalitetno in moderno senčilo in so primerne za vgradnjo v večino klasičnih enodružinskih hiš, obenem pa omogočajo več nadzora nad količino svetlobe kot rolete, zato so tudi bolj priljubljene.

Več o roletih

Komarniki za okna zadržijo mrčes, prostor pa ostane svetel

Glavna prednost žaluzij je, da lahko v vročih poletnih dnevih blokirate neposredne sončne žarle in s tem preprečite, da bodo prostori postali prevroči, obenem pa še vedno dobite toliko odbiti žarkov, da bodo vaši prostori osvetljeni in boste lahko nemoteno uživali ob delu ali v preživljanju prostega časa. Če senčila poskrbijo za ustrezno zaščiro pred vremenskimi vplivi in pogledi mimoidočih, potem komarniki za okna zagotavljajo mir pred različnimi vrstami žuželk. Predvsem v poletnih mesecih komarji, čebele in muhe poskrbijo za kar nekaj nevščenosti, zato je pomembno, da se s kakovostnimi komarniki za okna zaščitimo pred nadležnim mrčesom in lahko v miru, tudi pri odprtih oknih prižgemo luč in uživamo v kakovostnem preživljanju časa ali večerji z najdražjimi. Prepričani smo, da boste s kakovostnimi senčili in komarniki za okna sebi in najdražjim zagotovili kakovostnejše življenje brez nepotrebnih skrbi.

Komarnik na oknu

Senčila na voljo po ugodni ceni

Okna so pomemben del vsake hiše, saj poleg vrat in fasade tvorijo zunanji izgled hiše, obenem pa na notranji strani zaokrožijo prostor, zato je pomembno, da poleg kakovostnih oken izberete tudi ustrezna senčila, ki bodo poskrbela za zunanji videz ter zaščitila prostore pred nezaželjenimi pogledi mimoidočih in neprijetnimi vremenskimi vplivi. V podjetju Kli Logatec imamo na voljo različne vrste senčil, ki so narejena iz različnih materialov, odvisno od tega, kje imate hišo ali stanovanje ter kakšen je vaš stil. Kakovostna senčila in komarniki za okna vam bodo olajšali življenje v vašem domu in ga naredili bolj prijetnega. Senčila ter okna so doma v podjetju Kli Logatec in verjamemo, da vas bomo navdušili tako s kakovostjo kot tudi ceno.