Lesena polkna: klasična ali drsna polkna


Lesena polkna omogočajo učinkovito zaščito okna pred zunanjimi vplivi, saj je les bolj vzdržljiv material kot npr. plastične rolete. Obenem lesena polkna tudi poudarijo arhitekturne značilnosti stavbnega pohištva na določenem področju. Lesena polkna so lahko klasična s krilnim zapiranjem, vse bolj pa se uveljavljajo tudi drsna polkna, ki so za marsikoga bolj praktična.

Naj bodo polkna lesena: polna, z vzorcem, z lamelami


Naj bodo vaša polkna lesena. Les je že tradicionalno material za polkna in omogoča številne različne izvedbe tako z vidika modelov kot tudi barv. Drsna polkna so le ena od možnosti, sicer pa so polkna na voljo v različnih modelih:

  • polna lesena polkna,
  • lesena polkna z gibljivimi lamelami,
  • lesena polkna s fiksnimi lamelami,
  • lesena okna.


Lesena polkna varujejo in krasijo


Polkna niso le izročilo tradicije in lep okras, njihova primarna funkcija je zaščita oken pred vetrom, dežjem, soncem in drugimi vremenskimi dejavniki ter zaščita doma pred nepovabljenimi pogledi. Poleti lesena polkna zelo učinkovito ščitijo pred vročino. Z gibljivimi lamelami lahko regulirate svetlobo, drsna polkna pa so zelo praktična za rokovanje.

Naj bodo vaša nova polkna lesena, izžarevajo pa naj vaš okus. So čudovit okras vašemu domu, obenem pa se lepo vklapljajo v stil vaše hiše in dajejo z vašo izbiro barve in oblike domu povsem oseben značaj.


Vas zanima za lesena polkna cenik?

Okna KLI Ambient vam nudi številne izvedbe, oblike, vrste lesa in dimenzije, zato je za lesena polkna cenik individualiziran. Veseli bodo vašega kontakta in vam ob vaših željah in speficikacijah pripravili za lesena polkna cenik, ki bo prikrojen vam.

Čeprav se pojavljajo tudi pri polknih različni materiali za krila (PVC, aluminij), pa so lesena še vedno najpogostejša izbira. PVC polken sicer ni potrebno barvati in jim UV žarki ne škodijo, vendar pa jih lahko ekstremne temperaturne spremembe, kot so zaradi menjave letnih časov tudi pri nas pogoste, poškodujejo in popokajo. Aluminijasta polkna so vzdržljiva, vendar lahko tudi zelo glasna. Lesena pa omogočajo trajno zaščito, različne možnosti barv in modelov, so tiha, les pa je s posebnimi premazi in nanotehnologijo dobro zaščiten in odporen na zunanje naravne vplive.

Naj bodo polkna lesena. Pokličite Okna KLI Ambient in pridobite za polkna cenik.

Oglejte si tudi žaluzije po meri:www.vsi.si/kli-logatec/zaluzije-po-meri

V PONUDBI TUDI PANORAMSKA STENA

OSTALA PONUDBA SENČIL

lesena polkna cenikpolkna lesena cenik