Odlična lesena okna s polknami za vaš dom

Si želite, da ima vaša hiša kvalitetna in estetska okna, ki skrbijo za zračenje in ustrezno osvetljevanje prostorov? Ali ne veste, katera okna so prava za vas in si želite trpežna ter dolgo obstojna okna? Brez skrbi, v podjetju Okna Kli Ambient d.o.o. poskrbimo, da so vaša okna na mestu kot se spodobi.

Lesena okna s polknami in lesena polkna po ugodnih cenah

Vsaka hiša mora imeti kvalitetna in estetska okna, ki poskrbijo za zračenje in osvetljevanje vaše hiše. Lesena okna s polknami so narejena izključno iz kakovostnega in trpežnega lesa, ki se odlično zlije z okolico in poskrbi za moderen videz s pridihom starinskih tonov. Lesenim oknom lahko dodate tudi lesena polkna v enakem stilu. Les za lesena okna in polkna lahko hitro obdelamo, je obnovljiv in naraven vir, hkrati pa je odporen proti različnim vremenskim vplivom. Lesena okna s polknami so zaradi lesa kot živega materiala odlična za skladiščenje ogljikovega dioksida, kar pomeni, da jemlje plin iz vaše okolice zaradi česar ste posledično boljšega počutja.

Poleg lesenih oken s polknami lahko dobite lesena polkna z fiksnimi ali gibljivimi lamelami. Lesena okna so lahko vseh oblik, možna je tudi izdelava lesenih okroglih oken, za katere lahko izdelamo tudi lesena polkna. Cena lesenih oken s polkni je odvisna od materiala, načina izdelave in zahtevnosti.

Kakovost lesenih oken s polknami je na prvem mestu

V podjetju Okna Kli Ambient d.o.o. se lahko pohvalimo z dolgo tradicijo izdelovanja oken, smo tudi eden od vodilnih proizvajalcev lesenih oken v Sloveniji. Poleg lesenih oken s polknami izdelujemo tudi lesena polkna, vrata, senčila in panoramske stene. Več o naši ponudbi si lahko ogledate na naši spletni strani, v primeru vprašanj pa nas lahko kontaktirate ali obiščete. Veselimo se sodelovanja z vami.

lesena okna s polknamilesena okna s polkni