Najboljša lesena okna (60x60 macesen) s polkni od najboljšega proizvajalca oken

Najboljša lesena okna s polkni lahko po odlični ceni kupite v podjetju Okna Kli Logatec. Na slovenskem trgu smo prisotni že 60 let in sodimo med najboljše proizvajalce lesenih oken v Sloveniji. V našem podjetju se skušamo s proizvodnjo po naročilu čim bolj približati željam in zahtevam naših strank, ponujamo pa vam tudi standardne dimenzije lesenih oken, kot je leseno okno 60x60, ki je lahko izdelano iz različnih vrst lesa (macesen, smreka, jelka, hrast itd.). Pridobljeno znanje in bogate izkušnje so zadostno zagotovilo, da lahko za vas izvedemo tudi najbolj zahtevne projekte. Usmerjeni smo v zagotavljanje celovite ponudbe visokokakovostnega stavbnega pohištva, od strokovnega svetovanja pa vse do vgradnje in servisiranja. Če iščete najboljša lesena okna ali lesena okna s polkni, vas vabimo, da nas obiščete v našem prodajno-razstavnem salonu ali pa nas pokličete na telefonsko številko 01 755 81 10. Naši strokovni sodelavci bodo zagotovo našli najboljšo rešitev za vas.

lesena okna

KATERA LESENA OKNA SO NAJBOLJŠA!


Najboljši proizvajalec lesenih oken: najboljša izbira


Okno ni le odprtina za svetlobo, okno je srce vašega doma. Okna so ključnega pomena za udobno bivanje v vaši hiši ali stanovanju. Imajo pomembno funkcijo, saj vaš bivalni prostor ščitijo pred negativnimi vplivi iz okolja in neugodnimi vremenskimi razmerami, notranje prostore pa osvetljujejo in jih povezujejo z zunanjimi. V podjetju Okna Kli Logatec, enem vodilnih proizvajalcev lesenih oken v Sloveniji, vam ponujamo veliko: najboljša lesena okna po zelo sprejemljivi ceni. Če vam nobena od standardnih dimenzij oken ne ustreza, med njimi je tudi leseno okno 60x60, se lahko odločite za izdelavo po vaši meri. Tehnologija je tudi na področju izdelave stavbnega pohištva zelo napredovala, zato sodobna konstrukcija in tehnologija, pa tudi sodobni materiali in okovja, omogočajo neomejene oblikovalske možnosti. Vaša okna lahko opremite tudi s senčili. Ponujamo vam polkna, rolete, žaluzije in komarnike. Če torej iščete najboljša lesena okna s polkni, kontaktirajte najboljše proizvajalce lesenih oken daleč naokrog.

proizvajalci lesenih oken


Lesena okna s polkni: estetska dovršenost in funkcionalnost v enem

Leseno okno 60x60 in ostale dimenzije oken lahko opremite s senčili. Med izredno priljubljenimi so lesena okna s polkni, ki so lahko lesena ali alu polkna. Polkna na vaših lesenih oknih omogočajo učinkovito zaščito pred dežjem in soncem ter ostalimi neugodnimi pojavi, vas pa lahko skrijejo pred nezaželenimi pogledi iz zunanjosti. V našem podjetju izdelujemo veliko različnih tipov polken, ki jih po potrebi prilagodimo arhitekturnim značilnostim vašega kraja. Polkna so izdelana iz prvovrstnega lesa, prav tako kakor lesena okna. Macesen, jelka in hrast so le ena izmed možnosti. Lesena polkna so opremljena s kakovostnim polkenskim okovjem, ki omogoča veliko različnih načinov odpiranja. Najboljša lesena okna s polkni so estetsko dovršena, predvsem pa zelo funkcionalna.


Lesena okna so odlična izbira za vaš dom

Vsa naša lesena okna ustrezajo vsem evropskim standardom, poleg tega pa so sodobno oblikovana in izdelana iz najboljšega materiala lesa (macesen, smreka, hrast itd.). Najboljša lesena okna s polkni so enostavna za vzdrževanje, zagotavljajo pa trajnost in dolgo življenjsko dobo. Če se odločite za nakup pri najboljšem proizvajalcu lesenih oken, vam zagotavljamo, da boste nad njimi več kot zadovoljni. Zadovoljna pa bo tudi vaša denarnica. Les je odličen izolator, kar vam omogoča velike prihranke pri segrevanju in ohlajanju prostorov. Prav tako pa vam široka paleta toplotno in zvočno izolacijskih vrednosti omogoča tudi zanesljivo zaščito pred hrupom in optimalno varnost.


Lesna okna po vaši meri


V zadnjem času je opaziti povečano zanimanje za lesena okna iz macesna, predvsem pri nizkoenergijskih in pasivnih gradnjah. Ljudje se tudi vse bolj zavedajo svojega vpliva na okolje, zato je odločitev za lesena okna odlična rešitev, ki je okolju in uporabniku prijazna. Izberite najboljše za vaš dom: izberite najboljša lesena okna standardnih (60x60) dimenzij ali pa izdelavo po meri!