Izdelava lesenih oken po naročilu

Lesena okna so prava izbira za lep in topel dom, saj kljub svojemu naravnemu materialu dosegajo lastnosti svojih konkurentov iz aluminija, PVC in drugih sodobnih materialov, med katere se zato tudi uvrščajo.

Najboljša lesena oknaCenik lesenih oken

Dodatna možnost pri izdelavi lesenih oken je kombinacija lesenega in aluminijskega materiala. Lesena okna v različnih dimenzijah, izbranih glede na posamezno potrebo, so sestavni del naše dolgoletne in preverjene ponudbe in po prilagodljivosti segajo daleč čez nekdanje čase, ko se je bilo za res kvalitetne izvedbe treba omejiti na en osnovni model - mi smo lesena okna po dimenzijski prilagodljivosti in odličnost materiala združili v eno.

Kolekcije lesenih oken:


  • KLI Lignum 68: z dvoslojno ali troslojno zasteklitvijo (debelina 68mm)
  • KLI Lignum 78: s troslojno zasteklitvijo (debelina 78mm)
  • KLI Quadro 78: s troslojno zasteklitvijo (debelina 78mm)
  • KLI Still 68/78: z dvoslojno ali troslojno zasteklitvijo (debelina 68/78mm)


V našem podjetju se z izdelavo lesenih oken po dimenzijah in z visokim standardom kakovosti ukvarjamo že več desetletij, zato smo v tem času razvili številne koncepte izdelave lesenih oken, da bi bila naša ponudba kljub svoji kakovosti še vedno cenovno dostopna. Pozabili nismo niti na dodatke kot so senčila, polkna in posebni modeli kljuk.

Izdelava lesenih oken po naročilu

Lesena in alu polkna

Ponudbo oken po dimenzijah nadgrajujemo v ujemajoči se set okna s polkni. Pomembno je namreč, da se ta skladajo tako z barvo okvirja kot tudi matično fasado, da so trpežna in odporna na zunanje vplive ter nezahtevna za vzdrževanje. Alternativa klasičnim polknom so njihovi funkcionalni nadomestki, od ustaljenih rolet do mehaniziranih prečnih senčil, ki bodo v kombinaciji z našimi okni dodala piko na i.

Okna Kli Ambient d.o.o.

Izbirate lahko med lesenimi in ALU polkni

Oglejte si našo ponudbo lesenih oken po naročilu, cene in oblikovalske možnosti, nam pošljite vprašanje ali povpraševanje, ali pa se oglasite osebno v naši prodajalni v Logatcu. Izkušeni prodajalci in mojstri vam bodo radi svetovali in z veseljem bomo del vašega gradbenega projekta.