Izdelava lesenih oken po naročilu

 

Lesena okna so prava izbira za lep in topel dom, saj kljub svojemu naravnemu materialu dosegajo lastnosti svojih konkurentov iz aluminija, PVC in drugih sodobnih materialov, med katere se zato tudi uvrščajo. Dodatna možnost pri izdelavi lesenih oken je kombinacija lesenega in aluminijskega materiala. Lesena okna po dimenzijah, izbranih glede na posamezno potrebo, so sestavni del naše dolgoletne in preverjene ponudbe in po prilagodljivosti segajo daleč čez nekdanje čase, ko se je bilo za res kvalitetne izvedbe treba omejiti na en osnovni model – mi smo lesena okna po dimenzijski prilagodljivosti in odličnost materiala združili v eno. Pri našem podjetju se z izdelavo lesenih oken po dimenzijah in z visokim standardom kakovosti ukvarjamo že več desetletij, zato smo v tem času razvili številne koncepte izdelave lesenih oken, da bi bila naša ponudba kljub svoji kakovosti še vedno cenovno dostopna. V ta namen smo izdelavo lesenih oken po naročilu dopolnili tudi z lesenim oknom dimenzij 120x120, ki je še posebej poceni, zlahka pa se zato leseno okno kombinira s polkni različnih izvedb.

 

Izdelava lesenih oken po naročilu

 

Leseno okno s polkni

 

Ponudbo lesenih oken po dimenzijah nadgrajujemo v ujemajoči se set lesenega okna s polkni. Pomembno je namreč, da se ta skladajo tako z barvo okvirja kot tudi matično fasado, da so trpežna in odporna na zunanje vplive ter nezahtevna za vzdrževanje. Alternativa klasičnim polknom so njihovi funkcionalni nadomestki, od ustaljenih rolet do mehaniziranih prečnih senčil, ki so z našimi okni zelo kombinativni poleg univerzalnega in zlasti popularnega lesenega okna dimenzij 120x120 tudi z ostalimi izvedbami iz drugih materialov, ki so poleg lesa večinoma PVC ali kombinacija aluminija in lesa.
Oglejte si našo ponudbo lesenih oken po naročilu, cene in oblikovalske možnosti, nam pošljite vprašanje ali povpraševanje, ali pa se oglasite osebno v naši prodajalni v Logatcu. Izkušeni prodajalci in mojstri vam bodo radi svetovali in z veseljem bomo del vašega gradbenega projekta.

 

Več o izdelavi lesenih oken preberi tukaj.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Poslovna enota Ljubljana
Naslov
Šmartinska 152 v BTC (hala 9)
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon -Pet 8-18, sobote od 8-12
Spletna stran
E-pošta
01 755 81 10
Seznam fraz
izdelava lesenih oken, lesena okna dimenzije, leseno okno s polkni
ZEMLJEVID