Lesena polkna po ugodnem ceniku: zaščitite leseno okno iz smreke ali macesna

Lesena polkna: ponujamo vam ugoden cenik za lesena okna s polkni. Podjetje Okna KLI Ambient d.o.o. se že šestdeset let ukvarja s proizvodnjo lesenih oken. Pri svojem delovanju smo usmerjeni v zagotavljanje celovite ponudbe visokokakovostnega stavbnega pohištva, od svetovanja do strokovne vgradnje in servisiranja. Zavedamo se, da okno ni le okvir s steklom, okno je veliko več. Kvalitetno leseno okno iz smreke ali macesna vam ponuja prekrasen pogled, v vaše stanovanje spušča svetlobo, vaš prostor pa zaščiti pred zunanjimi vplivi. Lesena okna imajo neštete prednosti, zato so priljubljena izbira mnogih. Lesena okna lahko še dodatno zaščitite z lesenimi polkni. V našem podjetju vam ponujamo lesena polkna po zelo ugodnem ceniku. Lesena polkna zagotavljajo učinkovito zaščito okna pred zunanjimi vplivi, hkrati pa poudarijo tudi arhitekturne značilnosti stavbe. Lesena polkna bodo poskrbela, da boste skriti pred nezaželenimi pogledi, prav tako pa boste lahko ustrezno osenčili vaš prostor. Izdelana so iz prvovrstnega lesa (smreka, macesen in ostale vrste lesa), opremljena so s kakovostnim polkenskim okovjem, ki omogoča odpiranje na različne načine

OKNA PO MERI

.

Lesena polkna: cenik klasičnih ali drsnih polken


Cenik lesenih polken je pri nas zelo ugoden. O tem se lahko prepričate sami tako, da nas obiščete v našem prodajnem salonu, kjer vam bomo tudi z veseljem svetovali pri izbiri lesenih polken. Ponujamo vam tako klasična polkna s krilnim zapiranjem, priljubljena pa so tudi drsna polkna, ki so zelo praktična. Lesena polkna so odlična izbira za vse tiste, ki prisegate na naravne in vzdržljive materiale. Če iščete kvalitetna in estetsko dovršena lesena okna ali lesena okna s polkni, vabljeni v Okna KLI Ambient d.o.o. Ugoden cenik in odlična kvaliteta sta atributa, ki prepričata.

lesena polkna cenikvelika lesena polkna

Lesena okna (smreka, macesen) s polkni - najboljša izbira za vaš dom


Če ste v dvomu, katera okna izbrati, mi predlagamo lesena. Gre za izredno trpežna in kvalitetna okna, ki jih izdelujemo iz različnih vrst lesa, na voljo pa so v različnih dimenzijah in barvah. Če želite, da so vaša nova okna še bolj privlačna in zaščitena, izberite lesena okna s polkni. Preverite naš cenik in se sami prepričajte o ugodni ceni.

RAZLIČNE DIMENZIJE LESENIH OKEN IN POLKEN