Lesena okna: Eko sklad vam pri nakupu pomaga z nepovratnimi finančnimi sredstvi

Razmišljate, da bi si omislili nova, kakovostna lesena okna? Eko sklad vam lahko pri tem priskoči na pomoč, podobno pa velja tudi za balkonska vrata in druge zastekljene površine …

 

 

Okolju prijazna in energetsko učinkovita lesena okna

Lesena okna: eko skladEko sklad si prizadeva spodbujati prehod k okolju bolj prijaznim rešitvam, vse od ravnanja z odpadki in izbire vozil pa do oken, ki prispevajo k večji energijski učinkovitosti stanovanjskih stavb. Najbolj ekološka okna pa so gotovo prav lesena okna. Eko sklad subvencija je tako namenjena vsem tistim, ki se zavedate, da imajo naše odločitve tudi dolgoročne posledice za planet. Ekološko osveščene izbire so zdaj tudi »nagrajene«, in sicer v obliki nepovratnih finančnih sredstev za lesena okna. Eko sklad tako subvencionira dobršen del cene novih lesenih oken; eko subvencija lahko na območju nekaterih občin pokrije celo do 50 odstotkov celotnega zneska. Poleg lesenih oken Eko sklad subvencionira tudi okna, izdelana iz kombinacije lesa in aluminija, pri tem pa morate biti pozorni, da je montaža izvedena v skladu s predpisi.

 

 

Spremljajte razpise, ki jih pripravlja Eko sklad!

Lesena okna se lahko vgradijo šele po oddaji vloge, ki ji morate priložiti ustrezno dokumentacijo (ta vključuje tudi predračun za lesena okna). Eko sklad bo nato obravnaval vašo vlogo, vi pa lahko v tem času že začnete z montažo oken (rok za zaključek del pa je načeloma 9 mesecev od prejema končne odločbe). Pravočasna oddaja vlog se vam tako nedvomno obrestuje, z izbiro lesenih oken pa boste naredili tudi nekaj dobrega za okolje in torej »ubili dve muhi na en mah«.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Poslovna enota Ljubljana
Naslov
Šmartinska 152 v BTC (hala 9)
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon -Pet 8-18, sobote od 8-12
Spletna stran
E-pošta
01 755 81 10
Seznam fraz
lesena okna eko sklad
ZEMLJEVID