Polkna, lesena - ugoden cenik in zelo pestra ponudba

Lesena polkna nikakor nimajo le estetske funkcije - drži, da so čudovit dodatek k zunanjosti objekta, saj jo zelo popestrijo, vendar pa imajo poleg tega tudi drugo pomembno funkcijo. So namreč odlična zaščita pred zunanjimi vplivi, kot so sonce, dež, veter, led, sneg in drugi. Ker je cenik lesenih polken ugoden, istočasno poskrbimo za stilski izgled objekta in ga poleg tega še zaščitimo. Dovolite, da vam zaupamo, kaj je pri vsem tem najboljše - če vas od nekdaj motijo radovedni sosedje, so lesena polkna naravnost fantastična rešitev pred radovednimi pogledi. Z nakupom lesenih polken z ugodnim cenikom si torej zagotovimo kar tri prednosti - stilski izgled, zaščito pred zunanjimi dejavniki in zaščito pred radovednimi pogledi. Da bo zunanji videz objekta zares estetsko dovršen, se odločite za nakup lesenih oken s polkni po ugodnem ceniku. Lesena okna in polkna bodo lepo zaključila tudi videz vsake brunarice.

Lesena polkna

Cenik lesenih polken - odlična investicija v prihodnost

Cenik je pravzaprav zelo prijazen tako denarnici, kot tudi bodočemu uporabniku - če pomislimo, koliko prednosti nam nudijo lesena okna s polkni, na njihov cenik zelo hitro pozabimo. Za prav takšen cenik smo poskrbeli tudi v podjetju Okna KLI Ambient d.o.o., v katerem izdelujemo veliko različnih tipov lesenih polken, ki se po potrebi prilagodijo arhitekturnim značilnostim vsakega kraja. Pri nas lahko kupite kombinacijo - leseno okno s polkni in zaradi ugodnega cenika obeh tudi prihranite. Lesena okna in polkna so odlična izbira tudi v primeru brunarice - če si želite bivati v sožitju z naravo, izberite lesena okna s polkni. Cenik vam bomo predstavili prijazni prodajalci iz podjetja Okna KLI Ambient d.o.o..

Lesena okna s polkni nikoli ne bodo iz mode!

Se sprašujete, ali so lesena okna s polkni sploh še »in«? Cenik se vam zdi ugoden, niste pa prepričani, ali bo morda vaš objekt zaradi lesenih polken videti staromoden. To idejo čim prej preženite iz vaših misli! Lesena polkna nikoli ne bodo iz mode, saj je v sodobnem času na voljo toliko različic, da morda sploh ne boste vedeli, katero si želite. Seveda preverite tudi njihov cenik, ki je odvisen od določenega tipa. Naša lesena polkna so izdelana iz prvovrstnega in skrbno izbranega lesa, opremljena pa so s kakovostnim polkenskim okovjem, ki omogoča veliko različnih načinov odpiranja. Cenik je kljub pestri možnosti izbire ugoden.

Lesena okna s polkni po meri

VEČ O NAŠIH LESENIH OKNIH S POLKNI TUKAJ!

Polkna - lesena omogočajo prav toliko, kot ALU

Lesena polkna poleg ugodnega cenika omogočajo različne načine odpiranja in barvnih kombinacij, zaradi svoje priljubljenosti pa prekašajo ALU materiale. Vsakdo, ki ima na svojem objektu lesena okna, jim bo veliko raje dodal tudi prav takšna polkna, saj bo končni videz povsem drugačen, če bomo združili dva naravna materiala. Široko izbiro z ugodnim cenikom, ki prinaša čudovito in odlično rešitev, vam nudimo v Okna KLI Ambient d.o.o..

Kako pa je s čiščenjem in vzdrževanjem lesenih polken?

Seveda je poleg cenika potrebno razmisliti tudi o tem, ali je lesena polkna in okna enostavno očistiti. Za nego obojih uporabljamo povsem enaka čistila, ki so prijazna do lesa. Potrebujemo torej čistilo za les, negovalni balzam, olje za okovja in korekturni lak. Čistilo pred nanosom na lesena polkna vedno razredčimo z vodo, po čiščenju z mokro krpo pa polkna in okna obrišemo še s suho krpo. Za več zasebnosti, večjo varnost vašega objekta, nizke stroške vzdrževanja in estetski dodatek na vašem objektu izberite lesena polkna po ugodnem ceniku. Da vaša polkna ne bodo preveč izstopala iz okolice, bodo poskrbeli izkušeni strokovnjaki iz našega podjetja, ki vas že nestrpno pričakujejo.