Vhodna vrata stanovanje z edinstvenim vhodom


Vhodna vrata za stanovanje so zrcalo notranjosti in statusni simbol, zato naj bodo mogočna, lepa in varna. Stanovanjska vhodna vrata naročite pri podjetju Okna KLI Logatec, kjer so cene vhodnih vrat ugodne, kvaliteta pa izjemna. Pri nas lahko izbirate med pestro ponudbo stilov, materialov in barv in si oblikujete vhodna vrata po meri, ki vam popolnoma ustrezajo. Izdelava vhodnih vrat je pri nas profesionalna, saj smo podjetje z dolgo tradicijo, ki zna zadovoljiti svoje stranke. Naročite tudi vi vrhunska vrata. Stanovanje bo z njimi že na prvi pogled lepše.


Različni stili za vhodna vrata v stanovanje


Cene vhodnih vrat
se razlikujejo glede na izbrani material in zahtevnost izdelave. V našem podjetju poskrbimo za sodobno oblikovana vrata, vi pa se lahko sami odločite, kakšen vhod želite. Lahko izberete katerega od klasičnih modelov v naši ponudbi ali pa izberete vhodna vrata po meri. Tudi za takšna bodo cene zelo konkurenčne.

Na voljo so različni materiali: les, aluminij, PVC, lahko tudi kombinacija lesa in aluminija. Izbirate lahko med vsebi barvami na RAL lestvici, seveda pa predlagamo da barvo in stil vrat prilagodite okolici (oknom, pohištvu in arhitekturnemu slogu stanovanja).

Vhodna vrata stanovanjestanovanjska vhodna vrata

Za vaše stanovanje bo poskrbljeno s protivlomno varnostjo. Stanovanjska vhodna vrata KLI imajo ojačano vratno okovje, ki s tri- ali celo pettočkovnim zaklepanjem otežuje vstop tatovom. To je zelo pomembno, saj se večina vlomov še vedno zgodi prek vhodnih vrat.

VEČ O ŽALUZIJAH PO MERI


Edinstvena stanovanjska vhodna vrata


Na vašo željo bomo vhodnim vratom dodali tudi različne dodatke po vaši izbiri, na primer okraske, križe, kovane dodatke, odrivnike ipd. Izdelava vhodnih vrat po meri je naša specialiteta, odlične cene pa to le še nadgrajujejo.

Sicer pa imajo naša stanovanjska vhodna vrata tudi odlično toplotno in zvočno izolativnost. To je v stavbah, ki imajo več stanovanj, še posebej pomembno. Vaše stanovanje bo z dobrimi vhodnimi vrati zatočišče miru in sproščenosti, kjer se boste vedno počutili prijetno in varno. Preverite celotno ponudbo na naši spletni strani: http://www.oknakli.si/