Panoramska stena optično poveča in osvetli notranje prostore

Panoramska stena je več kot le okno. Velike steklene površine prostor dodatno osvetlijo in ga navidezno povečajo, obenem pa omogočajo neposredno prepletanje notranjosti z zunanjostjo. Drsna vrata omogočajo večjo prehodnost, dajejo občutek zračnosti in povezanosti z okolico. Zelo dobrodošli so sončni dobitki, ki jih lahko izrabljamo skoraj vse leto, vendar mora biti panoramska stena pravilno umeščena, poleti pa pravilno senčena in zaščitena pred dežjem. Panoramske stene združujejo vse kakovosti oken in vrat.
Na voljo so različne izvedbe panoramske stene: nagibna, zložljiva (harmonika) in drsna panoramska stena. Vsaka izvedba pa je lahko izdelana iz PVC, lesenih ali ALU profilov ter kombinacij med njimi. Če upoštevamo samo material, je nekoliko v prednosti PVC, čeprav tudi aluminij in les ne zaostajata kaj dosti. Zlasti priljubljena, predvsem pri nizkoenergijskih in pasivnih (okolju prijaznih) gradnjah, je postala lesena panoramska stena, katere cena je v podjetju Okna KLI Ambient do.o. zelo ugodna.

Lesena panoramska stena - cena izdelave in montaže ugodna

Panoramske stene različnih izvedbLes je naraven in okolju prijazen material, ki ima odlične toplotno izolativne karakteristike, vlago sprejema in jo oddaja ter tako uravnava optimalen nivo vlažnosti v prostoru. Vsi leseni izdelki, med katere sodi tudi lesena panoramska stena (cena se nahaja na naši spletni strani), imajo prijeten videz in toplino naravnega materiala, ne zahtevajo veliko vzdrževanja, odlikujejo pa jih trajnost in stabilnost ter dolga življenjska doba. Za pridobivanje in obdelavo lesa je potrebna bistveno manjša količina energije kot za PVC ali aluminij, kar pomeni tudi manj izpustov CO2.
Lesena okna in panoramske stene so v podjetju Okna KLI Ambient d.o.o.narejene iz lepljenih nosilcev, saj s tem preprečimo delovanje lesa, še posebej krivljenje in povešanje. Na voljo so različni tipi lesenih oken, vsa pa bodo z ustrezno zasteklitvijo postala energijsko varčna lesena okna. Sodobna in inovativna lesena panoramska stena ima vgrajeno tudi kakovostno okovje.
Lesena panoramska stena je odlična naložba v prihodnost, cena investicije v energetsko varčna okna pa se vam lahko zmanjša s pridobitvijo subvencije Eko sklada.

Bi radi prihranili, hkrati pa polepšali vaš dom? Obiščite nas in si zagotovite kakovostna lesena okna in panoramske stene po ugodni ceni. Naši izkušeni strokovnjaki pa vam jih bodo vgradili strokovno in v skladu z najsodobnejšimi standardi.