Pošlji povpraševanje

Cenik za okna KLI vas bo prepričal k nakupu - ugodne cene oken PVC

Za veliko ljudi je zamenjava oken ali povsem nova vgradnja PVC oken večji finančni zalogaj, zato so cene eden izmed pomembnejših kriterijev pri odločitvi za nakup. Ob tem velikokrat trpita prav kakovost oken in ustrezna montaža. Okna KLI z natančno vgradnjo  je prava rešitev za vse, ki prisegajo na dolgoročne investicije. OknaKLI odlikuje veliko prednosti, ki jih ne smete spregledati, ko se odločate za nova okna:

  • izvrstna toplotna in zvočna izolacija
  • ščitijo pred vlomi in tako zagotavljajo visoko stopnjo varnosti
  • lepa in praktična za vzdrževanje
  • zaradi visoke kakovosti pa vas bodo razveseljevala dolga leta

Cene PVC oken pri KLI Logatec so v pravem razmerju z njihovo visoko kakovostjo. Zakaj se ne bi tudi vi odločili za lepa, praktična in zanesljiva okna? Naši strokovnjaki so vam na voljo za vsa vaša morebitna vprašanja. Cene oken smo prilagodili vašim potrebam, zato je skrajni čas, da zamenjate svoja dotrajana okna.

PESTRA PONUDBA POLKEN

Ali ugodna okna lahko pomenijo tudi kakovost?

Odgovor na to vprašanje je v našem podjetju več kot enostaven - da, ugodna okna so pri nas vedno zelo kakovostna! PVC okna KLI imajo namreč vse lastnosti, ki jih uvrščajo med sam vrh: izredno enostavno jih je vzdrževati, ustrezajo najzahtevnejšim evropskih normam in standardom, odlikujejo pa jih tudi ugodne cene. Oken iz naše ponudbe si prav tako ni mogoče zamisliti brez zvočne in toplotne izolacije ter odlične protivlomne zaščite, zaradi česar so naša ugodna okna iz 76 mm širokih profilov in s troslojno zasteklitvijo postala najbolj prodajana.

troslojno pvc okno kli

dvoslojno pvc okno kli

Kakovost sliši na ime okna KLI Logatec - cenik vas bo prepričal

So vaša stara okna že ostala brez njihove prave funkcije in iščete nove načine, kako bi izpopolnili vaš dom? Želite zmanjšati toplotno izgubo in izboljšati zvočno izolativnost oken? S sodobno in hitro montažo oken, bo vaš pogled na svet osvežen z novimi svetlobnimi in toplotnimi lastnostmi.

Cene PVC oken so zaradi naše akcijske ponudbe vedno zelo konkurenčne, predvsem pa smo znani po svoji prilagodljivosti in hitri odzivnosti na vaše potrebe. Z dolgoletno tradicijo – na trgu smo že 65 let, dokazujemo našo kakovost delovanja. Dejstvo je, da smo strokovnjaki za PVC okna, naši prodajni inženirji pa vam z veseljem priskočijo na pomoč. Nudimo vam svetovanje pri vaši izbiri, cene PVC oken pa vam bomo v predračunu poslali po obisku in izmeri na vašem domu. Kakovost sliši na ime Okna KLI- pokličite nas!

PREVERITE NAŠO PONUDBO LESENIH OKEN IN NAS KONTAKTIRAJTE