Ugodno do lesenih oken z Eko skladom

 

Pred tako zajetnim nakupom, kot je nakup novih oken je vedno potrebno razmisliti tudi o ceni. Mnogi se v zanosu, da bi prihranili kar največ brez premisleka odločijo za nekoliko cenejša PVC okna, saj pozabijo, da lahko, da s pridobitvijo Eko Sklad dobijo tudi naravna lesena okna, ki dihajo, ugodno. Pri nas pa ne boste dobili le kvalitetno leseno okno, ampak ga boste dobili za ugodno ceno, saj vsa lesena in lesena okna z alu oblogo (velja za vsa lesena okna in vrata) Okna KLI Ambient d.o.o. s pravilno vgradnjo ustrezajo zahtevam Eko sklada. Danes je vse večji poudarek na energetski učinkovitosti stavb, pri kateri pa bistveno vlogo igrajo tudi okna in ljudje se največkrat odločijo za leseno okno za primerno ceno.

 

Vgradite lesena troslojna okna v novogradnji ali v stari hiši

 

Lesena okna SkopjeKako do ugodnih lesenih oken z Eko Skladom? Pri nas boste z nakupom kvalitetnih lesenih oken za dobro ceno pridobili tudi vso potrebno dokumentacijo o določenem oknu, ki jo boste morali priložiti k vlogi za subvencioniranje.
Ugodna lesena okna lahko pridobite, če boste vaša stara, izrabljena okna menjali za lesena troslojna okna s troslojno zasteklitvijo (s toplotno prehodnostjo Uw ≤1,1 W/m2K) in z energijsko učinkovitim distančnikom (ψ ≤ 0,060 W/mK). Vsa energetsko varčna okna KLI Ambient so troslojna lesena okna in ustrezajo vsem zahtevam za pridobitev nepovratnih sredstev in možnost ugodnega nakupa lesenih oken. Prav tako je potrebno upoštevati določena pravila pri vgradnji troslojna lesena okna saj more biti tesnjenje med stavbo in okvirjem izvedeno pravilno, v treh ravneh (opredelitve smernic RAL za vgradnjo troslojnih lesenih oken). Za pridobitev ugodnih lesenih oken vam bomo zagotovili vse potrebno tudi vgradnjo po standardih.

 

Koliko pa se zniža cena lesenih oken s pridobitvijo Eko sklada

 

Z uveljavljanjem subvencije se cena za lesena okna lahko precej zniža. Sklad vam bo povrnil do 25% priznanih stroškov oz. maksimalno 100€/m2 za največ 30m2 površin lesenega stavbnega pohištva za posamezno domovanje.
Pravico do nepovratnih sredstev imamo pri nakupu lesenih oken in vrat ter tudi pri nakupu lesenih oken z alu oblogo. Zato ne razmišljajte, ampak ugodno kupite lesena okna, ki bodo dihala skupaj z vašim domom.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Poslovna enota Ljubljana
Naslov
Šmartinska 152 v BTC (hala 9)
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon -Pet 8-18, sobote od 8-12
Spletna stran
E-pošta
01 755 81 10
Seznam fraz
lesena okna ugodno, okna lesena cena, lesena troslojna okna
ZEMLJEVID