Kakovostna lesena okna in vrata po ugodni ceni

Okna in vrata iz lesa v zadnjih dveh desetletjih vse bolj pridobivajo na priljubljenosti. Lesena okna in vrata namreč odlikujejo ugodna cena, dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje. Les je naraven, okolju in človeku prijazen material. Izdelava lesenih oken in vrat ne obremenjuje okolja, česar za izdelavo oken iz PVC ne moremo trditi. Leseni izdelki ne zahtevajo veliko vzdrževanja, odlikujejo pa jih trajnost in stabilnost ter dolga življenjska doba. Lesena okna in vrata zagotavljajo visoko stopnjo varnosti ter dobro toplotno in zvočno izolacijo. In ne nazadnje, lesena okna in vrata s svojim naravnim in estetsko dovršenim videzom v prostoru izžarevajo toplino in domačnost. Po meri izdelana lesena okna in vrata so iz naštetih razlogov prav gotovo odlična naložba v prihodnost.

Nudimo tudi montažo oken

Podjetje OKNA KLI Ambient je na trgu prisotno že 60 let. Naša osnovna usmeritev je zagotavljanje celovite ponudbe visoko kakovostnega stavbnega pohištva - od svetovanja do strokovne vgradnje in servisiranja. S proizvodnjo po naročilu se skušamo še bolj približati vašim željam in potrebam, saj lahko s svojim znanjem in izdelki izvedemo tudi najzahtevnejše projekte.

Da bodo lesena okna in vrata izdelana po meri vaših želja ter bodo izpolnila vse vaše potrebe in zahteve, imamo pripravljen širok izbor oken, med katerimi boste zagotovo našli prava in najboljša lesena okna in vrata zase.

Okna in vrata podjetja Okna Kli Ambient

Stanovanjska vhodna vrata po naročilu za vse okuse

Stanovanjska vhodna vrata predstavljajo prvi stik obiskovalcev z našim domom in nekateri pravijo, da so ogledalo našega doma. Zato ni vseeno, kakšna vhodna vrata izberete. Še bolj kot videz vrat pa je pomembna njihova kakovost. Tako izdelava kot montaža vhodnih vrat naj bo čim bolj strokovna in kakovostna. Predvsem montaža vhodnih vrat naj bo prepuščena strokovnjakom, ki jih bodo vgradili v skladu z najsodobnejšimi standardi.   

V podjetju OKNA KLI Ambient bomo poskrbeli za privlačnost vaših vhodnih vrat, saj imamo na voljo bogato izbiro različnih videzov, ki jih lahko prilagodimo vašim željam ali pa jih izdelamo na podlagi vaših predlogov in skic. Ko izbirate vhodna vrata, se morate najprej odločiti iz kakšnega materiala bodo vaša stanovanjska vhodna vrata.

Tako kot pri oknih, je tudi pri vhodnih vratih bila včasih izbira materiala omejena predvsem na les. Danes lahko izbirate med široko ponudbo različnih barv, oblik in materialov vhodnih vrat. Vrata bodo najbolje dopolnila in nadgradila videz vašega doma, če bodo narejena skladno z arhitekturnim stilom hiše in iz istega materiala, kot ostalo stavbno pohištvo. Poskrbite za to, da se bodo nova vhodna vrata ujemala z barvo in stilom fasade.

Poleg barve in materiala je pomembna lastnost vhodnih vrat tudi njihova toplotna in zvočna izolativnost. Vrata morajo biti zadostne debeline, pomembno vlogo pa igrajo tudi tesnila (običajno dvojna ali trojna). Ker si zaradi stresnega načina življenja želimo doma oddahniti od gneče in hrupa morajo vrata blokirati zvoke iz hrupne ceste.

Zelo pomembna je tudi protivlomna varnost vrat. Še vedno se večina vlomov zgodi ravno preko vhodnih vrat. Za vašo varnost in zaščito vašega imetja smo poskrbeli z vratnim okovjem, ki s tri- ali pettočkovnim zaklepanjem otežuje vstop neželenim obiskovalcem.

Prepričani smo, da boste v naši bogati ponudbi vhodnih vrat zagotovo našli takšna stanovanjska vhodna vrata, ki bodo vašemu domu dala edinstven značaj.

Lesena stanovanjska vhodna vrata - odlična izbira tudi za sodobno opremljen dom

Če menite, da lesena okna in vrata po meri ne sodijo v sodobno opremljen dom, se najbrž motite. Les je namreč material, s katerim lahko poudarite moderno eleganco vaših prostorov ali zunanjosti objekta. Lesena stanovanjska vhodna vrata lahko oplemenitimo tudi s sodobnimi elementi, na primer tako, da jih kombiniramo s steklom. Tako ohranimo vse prednosti in lepoto lesa, pridamo pa kanček modernega dizajna. Zakaj torej ne bi popestrili svoj, sodobno opremeljen dom, z vhodnimi lesenimi vrati s steklom?

Montaža stanovanjskih vhodnih vrat