Les alu okna najboljši primer stavbnega pohištva iz naravnih in trajnih materialov

Les alu okna združujejo najboljše značilnosti lesa in aluminija. Les je naraven, okolju in človeku prijazen material. Izdelava iz lesa ne obremenjuje okolja, leseni izdelki ne zahtevajo veliko vzdrževanja, odlikujejo pa jih trajnost in stabilnost ter dolga življenjska doba. Leseno okno s svojim naravnim in estetsko dovršenim videzom v prostoru izžareva toplino in domačnost. Obloga iz obstojnega aluminija na zunanji strani pa ščiti les pred zunanjimi vremenskimi vplivi, kot so dež, sonce in mehanske poškodbe, ter tako podaljša življenjsko dobo alu les okna. Kljub temu, da je cena za lesena alu okna nekoliko višja, pa številne prednosti prav gotovo prevesijo tehtnico v korist odločitve za nakup tega izdelka.
Okna so ključnega pomena za udobje v zaprtih prostorih in prijetno bivanje v hišah. So tisti del stavbe, ki združuje kakovost zunanjih in notranjih prostorov. Hkrati ščitijo pred negativnimi vplivi iz okolja in notranje prostore osvetljujejo ter jih povezujejo z zunanjimi. Zato bodite pri izbiri oken previdni in izberite kakovostna alu les okna. Cena naj pri tem ne bo ovira.

LESENA ALUMINIJASTA OKNAKLI AMBIENT D.O.O

Les alu okno Prestige 85Po najboljša alu les okna v Logatec - ugodna cena navdušila že mnoge

Podjetje Okna KLI Ambient d.o.o.je na trgu prisotno že 60 let. Naša osnovna usmeritev je zagotavljanje celovite ponudbe visoko kakovostnega stavbnega pohištva - od svetovanja do strokovne vgradnje in servisiranja. S proizvodnjo po naročilu se skušamo še bolj približati vašim željam in potrebam, saj lahko s svojim znanjem in izdelki izvedemo tudi najzahtevnejše projekte.
Da bodo lesena alu okna izdelana po meri vaših želja ter bodo izpolnila vse vaše potrebe in zahteve, imamo pripravljen širok izbor oken, med katerimi boste zagotovo našli prava in najboljša lesena aluminijasta okna zase. Na voljo so lesena alu okna Izbirate lahko med oknom KLI Slim 110, KLI Prestige 95 ali KLI Prestige 85. Slednje spada med energijsko varčna les alu okna, primerna za vgradnjo v sodobne, energijsko varčne objekte. Z izbiro ustrezne zasteklitve so alu les okna, katerih cena je res ugodna, primerna tudi za vgradnjo v pasivne stavbe.

Vas zanimajo lesena alu okna? Les, zaščiten z aluminijem, je trajna rešitev, ki združuje tradicionalnost z modernostjo. Alu-les okna odpirajo nove dimenzije v oblikovanju in izdelavi in vam zagotavljajo neomejene možnosti kombiniranja oken z notranjimi in vhodnimi vrati, tako z vidika materiala kot raznih barv in oblik.
Obiščite nas v našem prodajno razstavnem salonu, kjer bodo naši strokovnjaki zagotovo našli najboljša alu les okna za vas, katerih cena vas bo navdušila. Vabljeni.