Les alu okna iz smreke ali macesna in aluminija ali lesena okna? Odločitev je vaša!

Les alu okna predstavljajo odlično rešitev za vse tiste, ki želite občutiti toplino lesa, hkrati pa imeti mogočno okno, ki ponuja zanesljivo varnost. Okna les aluminij so zaradi svoje izjemne konstrukcije posebej primerna za vgradnjo v objekte, ki jih želimo dobro toplotno izolirati, obenem pa jim maska iz aluminija daje sodoben videz in nudi stavbnemu pohištvu popolno zaščito pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Leseno okno v notranjosti stavbe daje prostoru prijeten občutek bivanja, zunanja maska iz aluminija, ki je lahko v različnih barvah ali imitacijah lesa, pa vaše okno zanesljivo varuje pred vplivom neugodnih vremenskih pojavov. Premišljena konstrukcija zunanje aluminijaste maske omogoča optimalno zračenje, ki preprečuje pojav kondenzacije med aluminijem in lesom. V naši ponudbi imamo poleg les alu oken tudi lesena okna. Na voljo so vam standardne dimenzije, ponujamo pa vam tudi izdelavo po meri. Kaj potrebujete? Lesena dvokrilna okna ali lesena balkonska okna? Podjetje OKNA KLI Ambient d. o. o. sodi med najbolj zanesljive proizvajalce lesenih oken v Sloveniji. Dolgoletne izkušnje in pridobljena znanja nam dajejo dovolj samozavesti, da lahko rečemo, da smo kos tudi najbolj zahtevnim projektom. Lesena okna smreka ali macesen ali hrast? Odločitev je vaša.

Ponudba: okna les aluminij

V naš proizvodni program smo uvrstili kakovostna alu les okna, ki se lahko pohvalijo z odličnimi izolativnimi lastnostmi, pa tudi z estetsko dovršenim videzom. Na voljo so naslednja alu les okna: KLI Prestige 95, KLI Prestige 85 aliKLI Slim 110. Slednje spada med energijsko varčna okna, primerna za vgradnjo v sodobne, energijsko varčne objekte. Z izbiro ustrezne zasteklitve je primerno tudi za vgradnjo v pasivne stavbe. Les alu okna KLI Prestige 85 pa so najboljši primer sožitja lepote naravnih materialov in neomejene trajnosti, ki jo zagotavlja aluminijasta obloga na zunanji strani izdelka. Les alu okna predstavljajo odlično kombinacijo okvirja okna iz lesa in aluminija in tako tradicionalni material les združujejo z modernim aluminijskim v njuno najboljšo energetsko kombinacijo. Les in aluminij, ki ju pri nas uporabljamo za izdelavo les alu okna, se odlikujeta z odličnimi lastnostmitrdnosti in prevodnosti, združena sta v lesena okna z aluminijem, ki predstavlja optimalno izbirno med konkurenti iz svoje kategorije. Pri pravilni izbiri tipa, oblike in dimenzij za vaša okna vam bodo v veliko pomoč nasveti naših izkušenih mojstrov, ki vam bodo pri pravilni odločitvi vedno z veseljem svetovali. Okna les alu so odlična rešitev za vse tiste, ki od okna zahtevate več kot zgolj okno.

okna les aluminijlesena okna smreka ali macesen

Les alu okna KLI Prestige 85 in 95 ter ostali modeli

Lesena okna z alu masko KLI Prestige 85 se odlično obnesejo tudi v najbolj neugodnih klimatskih razmerah, kljub temu pa zahtevajo le minimalno vzdrževanje. Gre za izredno kvalitetna okna les aluminij, ki imajo trojno zasteklitev s serijsko vgrajenim toplim robom (toplotno izboljšanim distančnikom). Prav takšna so tudi okna v seriji KLI Prestige 95. Okna vam lahko izdelamo iz smreke, macesna, hrasta ali merantija. Vsa naša okna imajo standardno vključeno tudi 4-kratno površinsko obdelavo. V naši ponudbi so tudi alu les okna KLI Slim 110, ki jih odlikuje izjemna izolativnost in konstrukcijska stabilnost, kar zagotavlja nizka višina profilov in lepljeno steklo v okvir.

Novost v ponudbi

Novost v naši ponudbi pa so lesena okna z alu oblogo KLI Vetro110, ki jih odlikuje izjemna izolativnost in konstrukcijska stabilnost, kar zagotavlja nizka višina profilov in lepljeno steklo v okvir. Izvedba okenskega profila je debeline 110 mm iz štirislojno lepljenih, dolžinsko nespojenih lamel. Ostre linije alu maske poudarjajo lepoto izdelka in toplino naravnih materialov. Serijsko so v okno vgrajena tri tesnila s trajno elastičnimi lastnostmi. V standardno opremo okna spada tudi kljuka (pololiva) TOULON, ki je na voljo v eni izmed treh barv: siva (F9), rjava (F4) ali bela (ral 9016).

Lesena drsna okna in lesena balkonska okna po meri

V našem podjetju vam poleg standardnih dimenzij oken ponujamo tudi izdelavo lesenih oken po meri. Če potrebujete kakovostna drsna okna ali želite nova balkonska okna, nas kontaktirajte in poslali vam bomo ponudbo. Več nahttps://www.oknakli.si/