Zakaj raje izbrati žaluzije po meri in kot rolete

Žaluzije po meriPri vgradnji novih oken pride na vrsto tudi odločitev ali želimo dodati kakršenkoli dodatek s katerimi lahko regulirate nepotrebno svetlobo in se zaščitite tako pred vremenskimi vplivi in nezaželenimi pogledi sosedov. Pri nas tako lahko kvalitetne žaluzije po meri, rolete, polkna in komarnike, ki bodo vaša okna dvignila še na višjo raven. Izdelava žaluzij in ostalih dodatkov za okna je na visokem nivoju, za žaluzije za okna uporabljamo visoko kakovostne materiale, ki uspešno kljubujejo vplivom vremena in časa. Predvsem je pametno izbrati dodatek, ki nas bo uspešno zaščitil pred nezaželeno svetlobo in v tem primeru smo mnenja, da so dobra izbira naše kvalitetne žaluzije za okna. Poglejte si nekaj primerov in sami presodite, če so žaluzije po meri prava izbira za vas.

PREVERITE NAŠO PONUDBO ŽALUZIJ ZA OKNA

Zakaj so žaluzije po meri boljša izbira

Zunanje okenske žaluzije Okna KLI Ambient d.o.o.so moderno in kvalitetno senčilo izdelano po meri. Tako so dimenzije zunanjih žaluzij primerne za vgradnjo v večino klasičnih hiš in stanovanj. Prednosti žaluzij za okna v primerjavi z roletami je, da nam žaluzije po meri omogočajo bolj nadzorovani prehod svetlobe v stanovanje.
V izdelavo žaluzij je vključen koncept funkcionalnosti, zato so žaluzije za okna preproste za uporabo. V vročih poletnih dnevih nam tako kot pri roletah ni potrebno zatemniti celotnega prostora. Zunanje okenske žaluzije nam omogočajo blokiranje direktnih sončnih žarkov in s tem preprečimo segrevanje notranjosti našega doma, s tem pa vseeno dobite dovolj sončne svetlobe za prijetno osvetlitev prostorov. Različne dimenzije zunanjih žaluzij bodo poskrbele, da bodo vsi vaši prostori prijetno svetli brez peklenske vročine poleti.

Izdelavo žaluzij naročite že ob nakupu novih oken

Pametno je, da izdelavo žaluzij vključite že kar v nakup novih oken, saj vam lahko na ta način izvedemo skrito omarico za senčila. Zato ob nakupu novih oken vedno premislite, če želite žaluzije po meri in tako se izognete nepotrebnim težavam in izdelava žaluzij bo precej bolj funkcionalna.
Poleg žaluzij za okna vam priporočamo tudi nakup komarnikov s katerimi bo vaš prostor ostal svetel, vi pa boste znotraj na varnem pred mrčesom.