Najboljša okna vam bodo služila še dolgo

zakaj lesena okna?Dolga desetletja se že ukvarjamo s proizvodnjo lesenih in alu les oken. Zakaj lesena okna? Toplotne izgube skozi okna so lahko velike, zato je pomembno, da so okna kvalitetna. Les je naraven material, ki je uporabniku in okolju prijazen. Lesena okna so izredno dober izolator, tako toplotni kakor tudi zvočni. Smo eden najboljših proizvajalcev lesenih oken v Sloveniji z dolgoletnimi izkušnjami, zato lahko brez zadržkov rečemo, da vam ponujamo samo najboljša okna. Ponujamo vam ugodno ceno za najboljša okna različnih dimenzij, odločite pa se lahko tudi za lesena okna po meri.

V našem prodajnem programu pa boste našli tudi les alu okna, ki združujejo samo najboljše lastnosti obeh materialov.

Proizvajalci lesenih oken z dolgoletnimi izkušnjami

Okna Kli Ambient d.o.o.

Podjetje Okna KLI Ambient d.o.o je na trgu prisotno že več kot 65 let. Bogate izkušnje in pridobljena znanja nam dajejo možnost, da za vas izdelujemo celoten asortiman stavbnega pohištva in vse pripadajoče dodatke. Če se sprašujete, zakaj izbrati lesena okna se obrnite na nas in podali vam bomo vse informacije, ki jih potrebujete za lažjo odločitev.

Katera okna izbrati?

V našem podjetju lahko izbirate med 2 segmentoma oken - lesena in alu les okna. Vse produkte izdelamo po vaših željah in potrebah, kar zagotavlja, da bodo prirejena ravno za vaše kapacitete. 

Lesena okna

Najboljša lesena okna

Lesena okna so tista, ki vas lahko povežejo z naravo in pozitivno vplivajo na vašo dušo in telo. S primernim vzdrževanjem bodo dočakala zavidljivo življensko dobo v kateri vam bodo brezpogojno služila. Les je odličen toplotni izolator, kar pomeni, da boste z izbiro lesenih ali alu les oken veliko privarčevali pri stroških ogrevanja. 

Alu les okna

Alu les okna

Okna les alu so zaradi svoje izjemne konstrukcije primerna predvsem za tiste objekte, ki jih želimo dobro toplotno izolirati. Aluminijasta maska na lesenem oknu daje tudi moderen videz in je odlična arhitekturna rešitev za mnoge stavbe, hkrati pa les alu okno ponuja oziroma zagotavlja popolno zaščito pred neugodnimi vremenskimi vplivi.