Dvižno drsna stenaDvižno drsna stena za popoln razgled


Dvižno drsna stena je eden od pokazateljev moderne gradnje. Dvižno drsna stena namreč poveča občutek prostora, ga napolni s svetlobo in aktivno poveže z zunanjim okoljem. Če živite na podeželju, v lepem okolju ali pa imate čudovit vrt, je drsna panoramska stena nekaj, brez česar res ne bo šlo. V našem podjetju so vam na voljo dvižna drsna stena, predelna stena z drsnimi vrati, lesena drsna stena, panoramsko okno in vse drugo stavbno pohištvo. Prisegamo na kvaliteto in se trudimo, da je pri artiklih, kot so dvižno drsna stena ali druge izvedbe drsnih sten, cena, ki je na voljo našim naročnikom, ugodna in dostopna.


Dvižno drsna stena vsestransko navdušuje


Dvižno drsna stena je tako priljubljena, ker vam drsna panoramska stena omogoči odličen razgled na okolico. Še več. Dvižna drsna stena prostor nekako poveže oziroma zlije z zunanjim okoljem, saj se lahko drsna panoramska stena razteza skoraj čez celotni zunanji zid. Na drugi strani drsna panoramska stena v prostor pripelje neomejene količine svetlobe, zaradi katerih je prostor neprimerno bolj prijazen in ustvarja vtis, da je večji, kot dejansko je.

drsna panoramska stena

VEČ O IZDELAVI LESENIH OKEN


Drsna panoramska stena je ekonomična


Predelna stena z drsnimi vrati vam poleg vsega naštetega omogoči tudi bistveno boljšo izkoriščenost prostora. Odpade odpiranje krilnih oken in vrat, ki se v trenutku, ko so odprta, ostro zarežejo v prostor in se jim je ob hoji mimo jih potrebno v loku izogibati. Podobno kot lesena drsna stena v notranjosti je dvižno drsna stena na zunanji steni odlična rešitev za tiste, ki se spopadate s prostorsko stisko. Za ogled celotne ponudbe obiščite našo spletno stran: http://www.oknakli.si/drsna-stena