Lesena polkna: cenik in lastnosti, med katerimi lahko izbirate

Lesena polkna predstavljajo zelo dobro zaščito pred najrazličnejšimi vremenskimi pogoji (veter, dež, sonce ipd.). Obenem vas ščitijo pred nezaželenimi pogledi, navsezadnje pa predstavljajo pomemben doprinos k estetiki celotnega objekta. Čeprav se zdijo na prvi pogled to nekoliko zastarela senčila, se danes vse več ljudi odloča zanje, pogosto prav zaradi občutka domačnosti in topline, ki ga lahko ustvarijo. Sodobno zasnovana lesena polkna uspešno prepletajo tradicijo in modernost, primerna pa so za praktično kateri koli objekt.

Lesena polkna ugodno

Lesena okna in polkna: bogate izkušnje s proizvodnjo

V podjetju Okna KLI Ambient d.o.o. se lahko pohvalimo z več kot 60 leti izkušenj s proizvodnjo različnega stavbnega pohištva, saj delujemo že vse od leta 1955. Za vas izdelamo leseno okno s polkni, ki ustreza vsem vašim željam in zahtevam, obenem pa najstrožjim evropskim standardom. Naša lesena okna s polkni so energetsko varčna rešitev, ki bo občutno zmanjšala vaše stroške, hkrati pa gre za okolju prijazno izbiro. Ustvarimo stavbno pohištvo, ki je primerno tudi za nizkoenergijske ali pasivne hiše, prilagodimo pa se tudi v primeru, da gre za objekt, ki se obravnava kot kulturna dediščina in je torej pod zaščito Zavoda za varstvo kulturne dediščine Slovenije.

Na voljo različna lesena polkna: več možnosti odpiranja

Na našem ceniku boste našli lesena polkna v številnih izvedbah. Izbirati je mogoče med različnimi možnostmi odpiranja. Poleg tega se lahko odločite za fiksne ali gibljive lamele ali pa za polna lesena polkna v različnih barvah. Podrobnosti glede tega, kako se odpirajo posamezne izvedbe, si oglejte na naši spletni strani. Če potrebujete kakršno koli pomoč pri izbiri, pa vam z veseljem ponudimo strokovni nasvet. Ne glede na izbrano različico, bomo pri izdelavi uporabili prvovrstni material, ki ga odlikuje nadpovprečno dolga življenjska doba. Tudi po več letih ostaneta videz in funkcionalnost skorajda nespremenjena. Vzdrževanje je zelo nezahtevno, seveda pa vam ob vgradnji priskrbimo potrebne napotke za pravilno vzdrževanje in uporabo.

Arhitekturna prilagoditev vašemu kraju

Čeprav je ob vgradnji stavbnega pohištva pomembno, da odraža vaš osebni, unikaten slog oziroma okus, ob tem ne smemo povsem zanemariti arhitekturnih značilnosti kraja, kjer se nahaja določen objekt. To velja seveda tudi za lesena polkna, ki ne smejo biti moteč element, ampak se morajo kljub temu, da so unikatna, ustvarjena posebej za vas in za vaš dom, naravno zliti z okoljem. Tako bomo pri izdelavi upoštevali arhitekturne značilnosti vašega kraja, če je to potrebno. Poskrbeli bomo, da bo končni rezultat ustrezal tako vašim željam kot morebitnim omejitvam, povezanim z okoljem, v katerem živite.

Velika lesena polkna

Kakovostna lesena polkna: cenik različnih izvedb

Uporaba vrhunskih materialov v kombinaciji s sodobnimi postopki proizvodnje poskrbi za kakovostna lesena polkna. Cenik je odvisen od tega, za katero kombinacijo lastnosti se odločite, od morebitnih posebnih zahtev ipd. Prizadevamo si, da je da je naš cenik karseda ugoden, kar velja za celotni prodajni program, ne le za lesena polkna. Cenik je oblikovan z željo, da bi bilo kakovostno stavbno pohištvo dostopno čim širši množici naročnikov. Pri pregledovanju cenika morate upoštevati še, da se vam investicija v zares kakovostno stavbno pohištvo in senčila slej ali prej v celoti povrne. Zmanjšajo se namreč nepotrebne energetske izgube, s tem pa vaši stroški. Hkrati pa to pomeni pomemben doprinos h kakovosti vašega bivanja. Pošljite nam povpraševanje za lesena polkna ali kateri koli drug izdelek iz naše ponudbe in v najkrajšem možnem času boste prejeli informativni cenik. Na podlagi vaših konkretnih želja bomo oblikovali natančnejši cenik, nato pa bo sledila izdelava in profesionalna montaža, ki je vsekakor izjemno pomemben element, če želimo doseči zares optimalno funkcionalnost izbranih senčil oziroma različnega stavbnega pohištva. Vabljeni k ogledu naše ponudbe!

KVALITETNA LESENA OKNA