Zaščitite vaš dom z lesenimi okni s polkni

Polkna ponujajo odlično zaščito pred neugodnimi vremenskimi pojavi, prav tako pa vas skrijejo pred nezaželenimi pogledi z ulice. V podjetju OKNA KLI Ambient d. o. o. izdelujemo lesena okna in že dolgo let. Pridobljene izkušnje in znanja nam omogočajo, da svoje delo opravimo nič manj kot popolno. Zakaj prisegamo na les? Lesena okna imajo številne prednosti pred ostalimi okni oziroma okni, ki so izdelana iz drugih materialov. Les je naraven in kot takšen okolju in uporabniku prijazen. Lesena okna s polkni se odlično podajo v vse objekte, saj ponujajo odlično toplotno in zvočno izolativnost. Ob rednem vzdrževanju bodo vaša lesena okna s polkni dočakala zavidljivo starost. V naši ponudbi boste torej poleg oken našli tudi polkna: lesena in aluminijasta. Vabimo vas, da nas obiščete v našem salonu, kjer vam bomo predstavili našo ponudbo in cenik lesenih polken in oken. Lahko pa nam pošljete tudi povpraševanje preko spletnega obrazca in poslali vam bomo ponudbo.

Senčila za okna

Smo mnenja, da okno ni le okvir z vstavljenim steklom, temveč veliko več. Poleg tega, da nudi pogled iz notranjosti stavbe in vanjo spušča svetlobo, je to tudi kos pohištva, ki poudari življenjski stil prebivalcev. Daje toplino domu, nudi varnost in ponuja diskretnost. Leseno okno lahko z različnimi dodatki posnemajo navdih pretekle arhitekture in tradicije ali pa pogumno nakazujejo trende prihodnosti. Polkna so lahko izredno učinkovit element na oknih, ki je hkrati tudi estetsko privlačen. Pri nas imate na voljo takšna, ki so izdelana iz lesa in aluminija. Aluminijasta so izredno kvalitetna, na voljo pa so različni lesni odtenki in različne barve po RAL lestvici. Ob izbiri alu polken vam je na voljo veliko različnih tipov odpiranja, kot so enostransko, dvostransko odpiranje, enostranski, asimetrični in simetrični preklop ter zložljiv način odpiranja.

lesena okna s polknilesena okna in polkna

Zakaj se odločiti za lesena polkna?

Lesena polkna omogočajo učinkovito zaščito pred dežjem, soncem, ter pred nezaželenimi pogledi in obiskovalci. V našem podjetju izdelujemo veliko različnih tipov polken, ki se po potrebi prilagodijo arhitekturnim značilnostim vašega kraja. Polkna so izdelana iz prvovrstnega lesa ter opremljena s kakovostnim polkenskim okovjem, ki omogoča veliko različnih načinov odpiranja. Polkna iz lesa nudijo učinkovito zaščito okna pred zunanjimi vplivi, saj je les bolj vzdržljiv material kot ostali materiali. Hkrati pa lahkolesena polknatudi poudarijo arhitekturne značilnosti stavbnega pohištva na določenem področju. Lesena polkna so lahko klasična s krilnim zapiranjem, vse bolj pa se uveljavljajo tudi drsna polkna, ki so izredno praktična.

Polkna in lesena okna

Najboljša kombinacija je zagotovo leseno okno z lesenimi polkni. Les je odličen material za izdelavo oken in polken, omogoča pa številne izvedbe tako z vidika barv kot samih modelov. Med lesenimi polkni lahko izbirate med polnimi lesenimi polkni, lesenimi polkni z gibljivimi lamelami ali s fiksnimi lamelami. Lesena polkna na lesenih oknih so prekrasen estetski element, ki je hkrati tudi izredno praktičen. Lesena polkna učinkovito ščitijo pred dežjem, soncem, ter pred nezaželjenimi pogledi in obiskovalci. Izdelujemo veliko različnih tipov polken, zato smo prepričani, da boste v naši ponudbi našli popolna okna in polkna za vaš dom. Polkna so izdelana iz prvovrstnega lesa, ter opremljena s kakovostnim polkenskim okovjem, ki omogoča veliko različnih načinov odpiranja.

VAS MORDA ZANIMAJO ALU POLKNA?

Vas zanima cenik lesenih oken in polken?

Ker vam nudimo številne izvedbe, oblike, izbiro vrste lesa in dimenzije, je težko natančno določiti ceno okna s polkni, zato je cenik individualiziran. Naša ponudba je dostopna na spletni strani, kjer so vam na voljo vse informacije in tehnične lastnosti oken in polken. Vabimo vas, da nam pošljete povpraševanje ali pa se oglasite v enem od naših salonov, kjer bomo skupaj našli rešitev za vas in vaš dom.