Kvaliteta lesenih oken glede na ceno

Tradicija našega podjetja nam prinaša ogromno izkušenj in znanja, ki smo ga nabrali tekom projektov, ki ste nam jih zaupali. Lesena okna so v naši ponudbi že 65 let in so pojem kakovosti. Trend lesenih oken je v preteklosti rahlo upadal, vendar se vedno znova vračamo k naravi kar se odraža tudi pri izbiri stavbnega pohištva. 

lesena okna izkušnje

proizvajalci lesenih oken

Cena lesenih oken iz naše ponudbe variira ter je odvisna od posameznih tehničnih lastnosti, vendar vsa okna v osnovi lahko pri nas naročite po izjemno atraktivnih cenah, še posebej, če vzamete v zakup njihovo vrhunsko kvaliteto.

Ugodna cena lesenih oken je odvisna tudi od izbranih materialov. Odločite za lahko za okna iz lesa smreke, macesna, hrasta in merantija, poleg tega pa izdelujemo tudi alu okna. Alu okna so izdelana iz kombinacije lesa in aluminija, ki so posebej primerna za vgradnjo v objekte, ki potrebujejo optimalno toplotno izolacijo. Kot zanesljivi proizvajalci lesenih oken vam omogočamo izdelavo sodobnih in dobro izoliranih stavbenih elementov, ki vam tudi pri ekstremnih in neugodnih vremenskih vplivih nudijo ustrezno zaščito. Kar se same velikosti tiče, lahko izbirate med pestro ponudbo različnih modelov za lesena okna, ki bodo ustrezala vsem vašim željam in potrebam. Izdelujemo okna tipskih dimenzij, po želji pa za vas pripravimo tudi izdelke netipičnih dimenzij in oblik.

Lesena okna

Lesena okna KLI

Alu-les okna

Protihrupna alu les okna

Subvencije za okna

Eko sklad vsako leto izda javne pozive za nepovratne finančne spodbude občanov za nove naložbe v katere spadajo tudi lesena okna, saj podpirajo rabo obnovljivih virov energije in večje energijske učinkovitosti stanovanjskih stabv. Na javnih razpisih lahko kandidirajo fizične osebe/občani, ki ustrezajo določenim pogojem. Če želite finančno pomoč pri investiciji v lesena okna boste na naši spletni strani našli vse potrebne informacije, za dodatna vprašanja pa smo vam na voljo tudi mi.

Tradicija izdelave oken v podjetju Okna KLI Ambient d.o.o.

Naše podjetje Okna KLI Ambient d.o.o. sodi med vrhunske izvajalce za lesena okna in drugo stavbno pohištvo, izkušnje, ki smo si jih nabrali pri dolgoletni proizvodnji pa vam zagotavljajo strokovno izvedbo skladno z evropskimi standardi stavbene opreme. Cena lesenih oken je odvisna od posameznega modela ter od materialov, ki jih pri izdelavi uporabimo, vendar lahko z gotovostjo trdimo, da je za zagotovljeno kvaliteto cena lesenih oken nadvse nizka. Z dolgoletnimi izkušnjami vam pri sleherni izvedbi oken zagotavljamo najvišjo kakovost ter dolgo življenjsko dobo stavbenih elementov, pa naj gre za standardna ali netipska lesena okna, ki so izdelana po najvišjih standardih in z najnovejšo tehnologijo.

Ne glede na vašo izbiro za lesena okna, vam pri vsakem nakupu zagotavljamo popolno zadovoljstvo, v primeru morebitnih vprašanj pa nas enostavno kontaktirajte in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč!