Visoka kvaliteta za nizko ceno lesenih oken!

Cena lesenih oken iz naše ponudbe variira ter je odvisna od posameznih tehničnih lastnosti, vendar vsa lesena okna ali PVC okna v osnovi lahko pri nas naročite po izjemno atraktivnih cenah, še posebej, če vzamete v zakup njihovo vrhunsko kvaliteto.Smo zanesljiv proizvajalec lesenih oken in ostalih stavbenih elementov, izkušnje, ki smo si jih nabrali v zadnjih 60ih letih delovanja pa nam omogočajo, da uspešno izpeljemo tudi najbolj zahtevne projekte.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA LESENA OKNA? >>>

Ugodna cena lesenih oken

Ugodna cena lesenih oken je odvisna tudi od izbranih materialov, in sicer se lahko odločite za lesena protihrupna okna iz smreke, macesna, hrasta in merantija, poleg tega pa izdelujemo tudi alu okna, tj. okna iz mešanice lesa in aluminija, ki so posebej primerna za vgradnjo v objekte, ki potrebujejo optimalno toplotno izolacijo. Kot zanesljivi proizvajalci lesenih oken vam omogočamo izdelavo sodobnih in dobro izoliranih stavbenih elementov, ki vam tudi pri ekstremnih in neugodnih vremenskih vplivih nudijo ustrezno zaščito. Kar se same velikosti tiče, lahko izbirate med pestro ponudbo različnih modelov za lesena okna (100x120, 100x100, leseno okno 60x60 ali v drugih dimenzijah).


lesena okna izkušnje

proizvajalci lesenih oken

Nadvse nizka cena lesenih oken- izkušnje našega podjetja pa vam zagotavljajo vrhunsko kvaliteto

Naše podjetje OKNA KLI Logatec sodi med vrhunske izvajalce za lesena okna, izkušnje, ki smo si jih nabrali pri dolgoletni proizvodnji pa vam zagotavljajo strokovno izvedbo skladno z evropskimi standardi stavbene opreme. Cena lesenih oken je odvisna od posameznega modela ter od materialov, ki jih pri izdelavi uporabimo, vendar lahko z gotovostjo trdimo, da je za zagotovljeno kvaliteto cena lesenih oken nadvse nizka. Kot vrhunski proizvajalci lesenih oken z dolgoletnimi izkušnjami vam torej pri sleherni izvedbi oken zagotavljamo najvišjo kakovost ter dolgo življenjsko dobo stavbenih elementov, pa naj gre za lesena okna s polkni, standardna lesena okna ali PVC okna, ki so izdelana na osnovi GREENLINE tehnologije. Ne glede na vašo izbiro za lesena okna (100x120, 100x100, leseno okno 60x60 ali druge mere), vam torej pri vsakem nakupu zagotavljamo popolno zadovoljstvo, v primeru morebitnih vprašanj pa nas enostavno kontaktirajte in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč!