Zakaj izbrati lesena okna?

Ali se tudi vi sprašujete, zakaj izbrati lesena okna? Les je naraven material, ki je prijazen tako do okolja kot do človeka. Če poskrbimo za ustrezno vzdrževanje lesenih oken, lahko ta preživijo kar več generacij kot PVC okna. Ker les diha, leseni okvirji omogočajo prepuščanje zraka. Pozimi tako prepuščajo dovolj zraka, da prostor ostaja svež, a vseeno topel.

Prodaja lesenih oken je postala priljubljena pri nizkoenergijskih in pasivnih (okolju prijaznih) gradnjah, saj so energetsko učinkovita, zagotavljajo zdravo bivanje in ustrezno osvetljenost prostorov. Poleg naštetih dobrih lastnosti pa leseno okno s polkni odlikuje tudi ugodna cena izdelave.

Lesena okna

Razlogi zakaj izbrati lesena okna po naročilu podjetja OKNA KLI Ambient

Ugodna cena izdelave oken po naročilu je eden od najpogostejših razlogov, zakaj toliko ljudi izbere lesena okna podjetja OKNA KLI Ambient. Druga dva sta kakovostna izdelava in strokovna montaža. Po zaslugi sodobne tehnologije so lesena okna po naročilu izdelana vrhunsko, z najbolj kakovostnimi materiali, zato lahko hodijo v korak z novejšimi materiali in jih v mnogočem celo prekašajo. Lesena okna po naročilu vam bodo zagotovila vrhunsko zaščito, obenem pa vam bodo polepšala dom.
Za izdelavo lesenih oken največ uporabljamo smrekov, macesnov in hrastov les. Lepljeni nosilci preprečujejo delovanje lesa (krivljenje, povešanje). Cena za leseno okno je najprej odvisna od tega, ali se odločite za izdelavo oken po meri ali pa gre tipsko leseno okno. Cena izdelave po meri je seveda nekoliko dražja, na ceno pa poleg vrste lesa vpliva tudi izbira zasteklitve, dimenzije lesenih oken in ostalih vaših želja.

Če se po prebranem še vedno sprašujete, zakaj izbrati lesena okna, npr. leseno okno s polkni, vas vabimo, da nas obiščete v našem prodajno-razstanem salonu. Tako se boste na lastne oči lahko prepričali, zakaj toliko Slovencev izbere naša lesena okna. Prodaja lesenih oken še nikoli ni bila tako ugodna.

ZAKAJ OKNA KLI?