Pošlji povpraševanje

Stavbno pohištvo iz lesa

Okna in vrata so eden izmed najpomembnejših nakupov pri gradnji nove nepremičnine ali pa pri obnovi obstoječe. Njihova kvaliteta vpliva na kakovost bivanja in življenja, saj vpliva na temperaturo in vlago ozračja. Problem nastane, ko okna ne tesnijo več in lahko pride do izredno nevarne plesni v bivalnih ali poslovnih prostorih, ki ima velik vpliv na naše zdravje. 

V podjetju Okna KLI Ambient se že 65 let ukvarjamo z izdelavo visokokvalitetnih lesenih oken in vhodnih vrat. Izdelujemo lesena okna in vrata različnih dimenzij, po vaši meri in željah. Na voljo so različni materiali in barve lesenih oken in vrat. Prepričani smo, da boste med široko ponudbo lesenih oken in vrat našli taka, ki bodo ustrezala tudi vam.

Okna KLI Logatec

Lesena okna, lesena balkonska okna in vhodna vrata 

Lesena okna so izredno zanesljiva in trpežna, saj je les naraven material, ki se prilagaja zunanjim ter notranjim dejavnikom in  uspešno kljubuje zobu časa.

Ljudje so postali vse bolj pozorni na skrb za okolje, zato se vse več ljudi odloča za nakup lesenih oken in vrat, ki so znana po tem, da pri proizvodnji ustvarjajo precej manjši ogljični odtis in vpliv na okolje, istočasno pa si zagotovite optimalno življensko okolje, saj smo pozorni tudi na to, da za obdelavo lesa uporabljamo samo okolju prijazne lazure in pokrivne premaze na vodni osnovi.

Vrata so prav tako izredno pomemben element vsake hiše. V podjetju Okna KLI Ambient izdelujemo estetsko dovršena in kakovostna vhodna lesena vrata. Tudi pri lesenih vratih velja enako kot pri oknih. Les kot ekološki material daje prijeten občutek topline in domačnosti. Izbirate lahko med klasičnimi in modernimi, sodobnimi lesenimi vrati. Poleg lesenih oken si lahko izberete tudi hibrid med lesenimi in aluminijastimi okni.

Lesena okna s polkni

Lesena vhodna vrata

Balkonska vrata po meri

Subvencija za lesene produkte

K večjem povpraševanju pa so zagotovo pripomogle tudi subvencije, ki spodbujajo uporabo okolju naravnih materialov z nepovratnimi finančnimi spodbudami. Če torej razmišljate o zamenjavi vaših starih oken, razmislite o tem, da kupite lesena okna in vrata, ki jih lahko po zaslugi Eko sklada sedaj dobite še po boljših plačilnih pogojih.

Več o subvenciji Eko sklada >>

Od izdelave do montaže

Ne glede na to, za katera okna ali vrata se boste odločili, zagotavljamo vam, da boste z izdelavo, montažo in uporabnostjo zadovoljni. V podjetju Okna KLI Ambient sledimo vsem novim trendom na področju izdelave in montaže lesenih oken, zato vam lahko zagotovimo, da bomo za vas izdelali takšna lesena okna, balkonska vrata in vhodna vrata, nad katerimi boste preprosto navdušeni. Za montažo uporabljamo RAL tehniko, ki preprečuje nastajanje toplotnih mostov na stiku stavbnega pohištva in stene, kar zagotavlja dolgo življensko dobo oken in vrat ter najboljše bivalne pogoje.