Lesena okna, balkonska okna in vrata - izjemna kvaliteta in ugodna cena

Če potrebujete nova okna, balkonska okna in vrata, potem ste na pravem mestu. V podjetju Okna KLI Ambient se že 60 let ukvarjamo z izdelavo visokokvalitetnih lesenih oken, lesenih balkonskih vrat in vhodnih vrat. Izdelujemo lesena okna in vrata različnih dimenzij, po vaši meri (reference lesenih oken). Novost v naši ponudbi pa so lesena okna za brunarice, ki so izredno kvalitetna, saj morajo zaradi manjše uporabe biti veliko bolj kakovostna, da uspešno kljubujejo času in vremenskim razmeram. Na voljo so različni materiali in barve lesenih oken in vrat ter balkonskih vrat. Prepričani smo, da boste med široko ponudbo lesenih oken in vrat našli taka, ki bodo ustrezala tudi vam. Pozorni smo, da imamo ves čas ugodno ponudbo lesenih oken.

Lesena okna, lesena balkonska okna in vhodna vrata - kljubujejo času in vremenu

Lesena okna so izredno zanesljiva in trpežna, saj je les naraven material, ki uspešno kljubuje zobu časa. Ljudje so postali vse bolj pozorni na skrb za okolje, zato se vse več ljudi odloča za nakup lesenih oken. K večjem povpraševanju pa so zagotovo pripomogle tudi eko subvencije, ki spodbujajo uporabo okolju naravnih materialov. Če torej razmišljate o zamenjavi vaših starih oken, razmislite o tem, da kupite lesena okna. Vrata so prav tako izredno pomemben element vsake hiše. V podjetju Okna KLI Ambient izdelujemo estetsko dovršena in kakovostna vhodna lesena vrata. Tudi pri lesenih vratih velja enako kot pri oknih. Les kot ekološki material daje prijeten občutek topline in domačnosti. Izbirate lahko med klasičnimi in modernimi, sodobnimi lesenimi vrati. Poleg lesenih oken si lahko izberete tudi hibrid med lesenimi in aluminijastimi okni.

lesena dvokrilna okna in vrata

lesena balkonska vrata za brunarice

Pestra ponudba dvokrilnih lesenih oken, oken za brunarice, balkonskih vrat in oken

Ne glede na to, za katera okna ali vrata se boste odločili, zagotavljamo vam, da boste z izdelavo, montažo in uporabnostjo zadovoljni. V podjetju Okna KLI Ambient sledimo vsem novim trendom na področju izdelave lesenih oken, zato vam lahko zagotovimo, da bomo za vas izdelali takšna lesena okna, balkonska vrata in vhodna vrata, nad katerimi boste preprosto navdušeni. Ne spreglejte naše izjemne ponudbe lesenih oken in vrat ter balkonskih vrat. Prav tako ne pozabite na novost, lesena okna za brunarice. Oglejte si naš spletni katalog ali pa nas obiščite v našem salonu in se sami prepričajte o pestri ponudbi oken, dvokrilnih oken, vrat in senčil.

ZAMENJAJTE OKNA NA VAŠI BRUNARICI