Lesena okna - kakovostna, energetsko varčna in dostopna

Ena priljubljenejših izbir iz naše ponudbe poceni oken z visokim standardom kakovosti so lesena okna. Izdelava lesenih oken je naša tradicija in del ponudbe od samih začetkov, zato smo v tem času razvili številne koncepte izdelave lesenih oken, da bi bila razen zavidljive kakovosti naša okna tudi poceni. Ne glede na to, koliko ene količine energije za toploto v naš dom dovedemo iz obnovljivih virov ali jo proizvedli celo sami, je prav vse zaman, če ima naš dom zastarela poceni okna. Z našo ponudbo pa je možno združiti oboje - kakovost in ceno, saj je izdelava lesenih oken zaradi izkušenj in inovacij naših izurjenih mojstrov tudi poceni. Okna, ki so na izbiro, se razlikujejo po prilagodljivih velikostih in oblikah, saj so časi enolične izbire pravotkotnih oken že zdavnaj minili, razlikujejo pa se tudi po materialu - lesu, PVC ali kombinciji lesenega okna z aluminijskim okvirjem. Lesena okna po naročilu so s ceno in kakovostjo najboljša izbira naših zvestih strank, katerih zadovoljstvo in mnenje nam veliko pomeni, priljubljena izbira pa so tudi zaradi možnosti, da se uveljavi na lesena okna tudi eko subvencija.

PREBERI VEČ O MONTAŽI LESENIH OKEN

Izdelava lesenih oken z eko subvencijo kakovostna in poceni

Okna pestrega nabora prilagodljivih velikosti in oblik bodo prava rešitev za vsako posamezno željo ali gradbeni izziv. Zaradi visokega tesnjenja so poceni lesena okna povsem enakovredna izbira vsem dražjim izvedbam svoje kategorije, saj se zavedamo, da le poceni okna pri naših strankah dosežejo ne le dolgoročno zadovljstvo z investicijo, ampak tudi ugodno rešitev v trenutku nakupa, na kar smo pri izdelavi lesenih oken še posebej pozorni.
Oglejte si našo ponudbo lesenih oken po naročilu, cene in oblikovalske možnosti, nam pošljite vprašanje ali povpraševanje, ali pa se oglasite osebno v naši prodajalni v Logatcu. Izkušeni prodajalci in mojstri vam bodo radi svetovali in z veseljem bomo del vašega gradbenega projekta.