Vse bolj cenjena lesena okna in vrata

Lesena okna in vrata po zaslugi številnih pozitivnih lastnosti lesa ponovno postajajo vse bolj cenjena.

Les je naraven, okolju in človeku prijazen material. Izdelava oken iz lesa ne obremenjuje okolja, česar za izdelavo oken iz PVC ne moremo trditi.

Leseni izdelki ne zahtevajo veliko vzdrževanja, odlikujejo pa jih trajnost in stabilnost ter dolga življenjska doba. Ne nazadnje leseno okno s svojim naravnim in estetsko dovršenim videzom v prostoru izžareva toplino in domačnost. Po meri izdelana lesena okna so iz naštetih razlogov prav gotovo odlična naložba v prihodnost.

Lesena in alu les okna so ena izmed osnovnih dejavnosti našega podjetja. Naše dolgoletne izkušnje se zrcalijo tudi v izdelavi kakovostnih in estetskih lesenih vrat. Iz masivnega lesa izdelujemo vhodna, balkonska, garažna in notranja vrata. Bogat prodajni program dopolnjujejo polkna in drsne stene ter pohištvo, notranje stopnice in ograje.

Več o podjetju Okna KLI Ambient d.o.o.

Lesena okna

V podjetju Okna KLI Ambient d.o.o. vam iz različnih vrst lesa smreke, macesna, hrasta in metantija izdelamo lesena okna po vaši meri. Vanje lahko vgradimo vse vrste stekel, način odpiranja pa prilagodimo vašim željam. Pri izdelavi lesenih oken standardno uporabljamo les, ki je lahko debelinsko nespojen ali lameliran iz treh lamel. Okovje omogoča različne načine odpiranja - vrtljivo, vrtljivo-nagibno, nagibno, drsno ali harmonika. Močno zaobljeni robovi lesenega okna dajejo oknu sodoben in moderen videz, posebna dekompresijska komora v podboju pa izboljšuje toplotno in zračno zaščito. Okno je na voljo v različnih barvah - odločite se lahko za češnjo, hrast, rumeno, palisander, orange, ebenovino, zeleno, mahagonij ali belo. Lesena okna lahko kombiniramo tudi z vsemi tipi polken.

KLI Lignum 68

Lesena okna KLI Lignum 68

KLI Lignum 78

Lesena okna KLI Lignum 78

KLI Quadro 78

Lesena okna KLI Quadro 78

KLI Still 68/78

Lesena okna KLI Still 68/78

Alu les okna

ALU-LES okna bodo v vaš dom vnesla pridih modernosti in oblikovne dovršenosti. V prostoru boste čutili toplino, ki jo izžareva les, zunanja stran pa bo izpostavila sodobno eleganco aluminija. Takšno okno je vzdržljivo in zagotavlja odlično toplotno izolacijo. Zaradi svoje izjemne konstrukcije so še posebej primerna za vgradnjo v objekte, kjer je potrebna dobra toplotna izolacija in popolna zaščita pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Z izbiro ustrezne zasteklitve pa so ta okna primerna tudi za montažo v pasivne in nizkoenergijske objekte.

KLI Prestige 85

Alu les okna KLI Prestige 85

KLI Prestige 95

Alu les okna KLI Prestige 95

KLI Quadro 95

Alu les okna KLI Quadro 95

KLI Slim 110

Alu les okna KLI Slim 110

KLI Vetro 110

Alu les okna KLI Vetro 110

Montaža oken

Poleg izdelave oken po meri vam nudimo tudi montažo, ki jo bo izvedla strokovna ekipa monterjev. Strokovna montaža je ključna za učinkovitost oken, saj preprečuje nastanek plesni, ki je posledica kondenzacije, ter toplotne izgube. Montaža v našem podjetju je izvedena po RAL standardu, ki zagotavlja pravilno delovanje in preprečuje nastanek toplotnih mostov. Zaščitni sloj izolacije zagotovimo s posebnim trakom, ki poveže okenski okvir s steno, ki deluje tako, da kljub toplotnemu raztezanju PU pena ohrai svojo funkcijo.