Lesena okna iz macesna po meri - kakovost narave tudi za vas!


Okna po meri vam pri podjetju Okna KLI Ambient izdelamo povsem po vaši želji. Zaradi uporabe sodobnih tehnologij in najkakovostnejših materialov (npr. lesena okna iz macesna), so možnosti oblikovanja praktično neomejene. Obdobje pravokotnih oken standardiziranih dimenzij je mimo, mi pa smo odprti za vse vaše najizvirnejše ideje in neobičajne želje!

ZAKAJ LESENA OKNA?

Najcenejša lesena okna po meri

Pri Okna KLI si vsak dan prizadevamo, da je naše delo prijazno tako do okolja kot tudi vaše denarnice. Ponujamo najcenejša lesena okna po meri, pri tem pa poskrbimo, da standard kakovosti ostane na vrhunski ravni. Se želite tudi sami prepričati o naših prednostih?

- Subvencija eko sklada za lesena okna KLI Ambient - ob nakupu lesenih oken lahko koristite nepovratne finančne spodbude za rabo obnovljivih virov energije in večjo energijsko učinkovitost stanovanjskih stavb! Naša okna so tako še ugodnejša!
- Bogata izbira: lesena okna smreka, lesena okna macesen - pri tem združujemo slovenska naravna bogastva in sodobno tehnologijo za najučinkovitejšo obdelavo.
- Naša okna po meri so prijazna do okolja in energijsko varčna - pri nakupu le-teh torej prispevate k uporabi naravi bolj prijaznih materialov in hkrati privarčujete pri ogrevanju.
- Naša okna po meri in vsi drugi izdelki ustrezajo evropskim standardom kakovosti.
- Barvanje lesenih oken - okna iz naravnih materialov povezujemo še z eno prednostjo. Barvanje lesenih oken namreč izniči marsikatero poškodbo, nova plast barve pa spet poustvari brezhiben videz.
- Ker se zavedamo, da je nakup in oprema hiše ali stanovanja velik finančni zalogaj, vam nudimo tudi nakup lesenih oken na obroke.

lesena okna iz macesnalesena okna smreka


Lažja izbira lesenih oken macesen


Za lažjo izbiro lesenih oken macesen in vseh drugih proizvodov, vam je na voljo prijazna ekipa strokovnjakov. Le-ti vam bodo z veseljem nudili nasvete od nakupu in tako boste skupaj poiskali najustreznejšo rešitev za vaš dom. Če se odločate med lesenimi okni smreka ali macesen, ali pa imate idejo za edinstvena okna po meri, vam bodo naši eksperti z bogatimi izkušnjami pomagali najti najboljšo možnost!