Panoramske drsne steneLesena panoramska stena za optično povečanje prostora

Si želite, da postane vaš prostor odprt in lepo osvetljen, pa ne veste kako to doseči? Preprosto! Z leseno panoramsko steno optično povečate prostor in ga še dodatno osvetlite. Panoramska okna so na voljo v različnih izvedbah, poleg lesa pa se lahko uporabi tudi ALU material.

Kaj sploh je lesena panoramska stena?

Lesena panoramska stena je mnogo več kot le panoramsko okno. Narejena je iz velike steklene površine, ki tako prostor osvetlijo in ga na videz povečajo, hkrati pa ste zabrisali meje med zunanjostjo in notranjostjo. Sedaj lahko uživate v prijetnih sončnih žarkih vse letne čase in ves čas.

Lesena panoramska stena je po navadi sestavljena iz panoramskih oken in vrat. Drsna vrata tako omogočajo lažjo prehodnost. na voljo so različne vrste panoramskih sten: nagibna, zložljiva ali drsna panoramska stena. Les je material, ki diha. Omogočil vam bo večjo povezavo z naravo in v vaš dom prinesel moderen pridih. Hkrati je tudi naraven, okolju prijazen in trpežen ter odporen na neprijetne vremenske razmere. Na voljo so tudi sama panoramska okna, ki imajo enake prednosti kot lesene panoramske stene.

Panoramske stene KliCena panoramskih sten

Kot eden izmed vodilnih proizvajalcev lesenih oken smo v podjetju Okna Kli Ambient d.o.o. še posebej pozorni na zadovoljstvo naših zvestih kupcev, zato so naši izdelki kvalitetni in obstojni. Poleg lesenih panoramskih sten in panoramskih oken proizvajamo tudi senčila, lesena okna in vrata.


Cenik panoramskih sten je na voljo na naši spletni strani, za dodatne informacije pa nas lahko kontaktirate. Če imate kakšno vprašanje, nas lahko obiščete ali nas pokličete. Vedno vam bomo z veseljem prisluhnili in poskušali pomagati. Ker je vaše zadovoljstvo na prvem mestu!