Protihrupna in protivlomna okna za zaščito vašega doma


Vsi se strinjamo, da je nakup oken projekt, za katerega se posameznik odloči le nekajkrat v življenju. Pri nakupu oken ni pomembno le, da so okna kakovostna in trpežna, pač pa moramo paziti tudi na lahko odpiranje, dobro izolativnost ter dobro protivlomno zaščito. Ker so okna objekti, ki jih vidimo vsak dan, je zelo pomembno tudi, da smo zadovoljni z njihovim izgledom. V podjetju Okna Kli Ambient d.o.o. vam bomo pri nakupu oken pomagali in vam svetovali, izbira naših oken pa vam bo zmeraj v ponos. Ponujamo vam različne tipe oken, ki so primerna za vgradnjo v vse objekte. Odločite se lahko za nakup stanovanjskih ali kletnih oken. Vsa okna, ki vam jih ponujamo so protihrupna in protivlomna.

OGLEJTE SI TUDI PONUDBO NAŠIH LESENIH VHODNIH VRAT!


Protihrupna okna


Ljudje smo zelo občutljivi na hrup. Tudi, ko spimo, so naša ušesa budna in poslušajo. Ker se v Podjetju Okna Kli Ambient d.o.o. zavedamo, kako pomembna sta za vas tišina in mir v bivalnih prostorih, izdelujemo protihrupna okna. Najnovejši materiali, ki jih uporabljamo pri izdelavi protihrupnih oken zagotavljajo izjemno zvočno izolacijo in so narejena v skladu z evropskimi standardi o gradnji energetsko učinkovitih objektov. Protihrupna okna so narejena v skladu z najnovejšimi modnimi trendi in se bodo tako odlično podala k novim zgradbam.

protihrupna okna


Protivlomna okna


Dan danes je žal vse večja tudi nevarnost vlomov, ki postajajo vse bolj nasilni. Nepridipravi se navadno lotijo vrat in oken oz. steklenih površin, skozi katera lahko vdrejo v stanovanje. Zato smo pri nas izdelali protivlomna okna, ki vas bodo varovala pred vlomi in posegi v vaš dom. Protivlomna okna so zgrajena v skladu z evropskimi standardi in so cenovno dosegljiva.


protivlomna in protihrupna okna


Izdelava lesenih škatlastih oken za objekte pod spomeniško zaščito


Ker se zavedamo tudi dejstva, da je objekte pod spomeniško zaščito težje obnoviti, saj pogosto zahtevajo izdelavo replik že obstoječih oken, vam pri nas ponujamo tudi izdelavo lesenih škatlastih oken. Lesena okna vam ponujamo v različnih dimenzijah. Lahko se odločite za nakup lesenega okna 120x120, ponujamo pa vam tudi lesena okna 60x90.
Obiščite nas v naši poslovalnici in si oglejte protivlomna in protihrupna okna v živo ter se prepričajte o njihovi kakovosti. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi po telefonu ali e-mail naslovu. Odločite se za nakup protihrupnih oken še danes!