Okna (lesena): cena je nizka, kvaliteta pa zagotovljena


Za okna lesena katerih cena variira, vendar vam zagotavljamo, da je na pram visoke kvalitete cena (lesena okna, alu okna ali PVC) izjemno nizka. Pri samem oblikovanju in izdelavi lahko dosledno upoštevamo vaše želje, poleg tega pa za okna (lesena) eko sklad omogoča možnost nepovratnega financiranja. Nudimo vam številne možnosti pri izbiri za okna (lesena) za nizko ceno, saj vam omogočamo tako za lesena polkna kot tudi za lesena okna barvanje po vaših željah. Lesena polkna vam omogočajo optimalno zaščito pred dežjem in drugimi vremenskimi vplivi, v naši pestri ponudbi pa se lahko odločate med polnimi polkni ter fiksnimi in gibljivimi lamelami. Pri nas boste torej dobili popolna okna (lesena), eko sklad pa bo poskrbel, da bo cena še ugodnejša.

LESENA OKNA IN VRATA


Za energetsko varčna okna (lesena) eko sklad omogoča, da je cena še manjša


Pri nakupu za lesena okna eko sklad omogoča, da se vam dodeli pravica do nepovratne finančne pomoči, kar vam olajša nakup ter prihrani veliko denarja. Lesena okna (smreka, macesen ter drugi naravni materiali) s svojo energetsko učinkovitostjo namreč pripomorejo k zmanjšanju onesnaženosti in izboljšanju kakovosti zraka. V naši pestri ponudbi lahko izbirate med raznolikimi modeli standardnih ali lesenih oken s polkni, poleg izjemne izolativnosti pa vam zagotavljajo tudi konstrukcijsko stabilnost ter preprečujejo nabiranje vlage in kondenza. Lesena okna (smreka, macesen ter drugi materiali) so namreč že sama po sebi izjemo dober izolator, saj je les naravni material, ki zlahka skrbi za uravnavanje vlage.

lesena okna cenalesena okna cena

Nudimo tudi PVC okna

Vsa naša lesena okna (s polkni ali standardna) imajo vključeno štirikratno površinsko obdelavo, poleg tega pa vam nudimo tudi PVC okna, ki so izdelana na osnovi GREENLINE tehnologije. Slednje pomeni, da ne vsebujejo okolju škodljivih osvinčenih stabilizatorjev ter da vam nudijo tudi možnost recikliranja odpadnih materialov. Za posamezna protihrupna okna (lesena) cena variira, za natančnejše informacije pa se lahko obrnete na nas! Obiščite nas v našem razstavno prodajnem salonu in z veseljem vam bomo dodatno svetovali ter vam pomagali pri izbiri za prava lesena okna, barvanje ter druge izjemne lastnosti po vaših željah!