Notranja senčila za lesena in balkonska okna ter polkna

Notranja senčila za lesena okna in balkonska okna so namenjena notranjemu senčenju v najsvetlejših obdobjih dneva, ko je sonce direktno usmerjeno v naš dom, prav tako pa se uporabljajo senčila tudi za varovanje naše zasebnosti in trenutke, ko smo notranje orientirani. V vseh teh primerih vsak dan, so notranja senčila nujna.


Ker živimo na različnih, s svetlobo izpostavljenih mestih, morajo notranja senčila za okna biti izbrana v skladu z lego stanovanja, podnebnimi lastnostmi in vrsto naših oken.


Notranja senčila imajo svoje specifične lastnosti, glede na to, ali gre za navadna ali balkonska okna ter iz katerega materiala so izdelana.


Najpogosteje so v naših domovih uporabljena lesena, sledijo jim lesena balkonska, ter lesena drsna okna.


V podjetju Okna KLI Ambient d.o.o. posebno pozornost namenjamo prav notranjim senčilom za lesena, drsna ter balkonska okna. Naša ponudba senčil, pa je poleg notranjih in balkonskih, razširjena tudi na ponudbo zunanjih senčil in zaščito s polkni. Pri nas boste v ponudbi zunanjih senčil našli odlične lesene polkne in ALU polkne z lesenimi odtenki, ter vsemi vrstami barv po RAL lestvici, ki se se lahko barvno usklajujejo z zunanjimi senčili.

notranja senčila za lesena oknalesena balkonska okna

Barvanje oken in dekorativna notranja senčila za balkonska in drsna okna

Lesena okna vedno zaščitimo z barvanjem lesenih okvirjev. Barvanje lesenega okvirja nam poleg funkcije zaščite nudi tudi možnost notranje in zunanje kreativne podobe našega doma.


Poleg senčil, nam veliko prostora za kreativno podobo omogočajo lesene površine, priporočamo pa tako vrste kombinacije, ki bo v skladu z zunanjo podobo našega bivališča, ter notranjo ureditvijo prostora.


Zunanja, notranja, balkonska in drsna okna so večinoma v isti barvi. Posamezniki se včasih lahko odločijo tudi za različno podobo, in pobarvajo notranja v drugačni kombinaciji, od zunanjih, balkonskih oz drsnih oken, ali od barve zunanjih polken.

Izdelava lesenih oken:https://www.vsi.si/kli-logatec/izdelava-lesenih-oken

MENJAVA OKEN

PANORAMSKE STENE