Lesena okna s polkni ali križi 60x60 in ostale dimenzije: potrebujete nova dobra okna?

Lesena okna s polkni, ki jih lahko po ugodni ceni kupite v Okna KLI Ambient d.o.o., so visokokakovostna in trpežna okna, ki vam bodo ob rednem vzdrževanju še dolgo dobro služila. Leseno okno 60x60 in lesena okna ostalih dimenzij so dobra okna, ki imajo številne prednosti pred okni, ki so narejena iz drugih materialov. Če torej potrebujete nova lesena okna ali pa se zanimate za nakup lesenih oken s križi, potem ne spreglejte naše ponudbe. Podjetje Okna KLI Ambient d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že 60 let. Bogate izkušnje in ogromno pridobljenega znanja na področju izdelave najboljših lesenih oken so tudi za vas zagotovilo za dober nakup.

Dobra lesena okna s polkni ali brez so visokokakovostna okna


Naša lesena okna s polkni ali brez polken so izdelana iz najbolj kakovostnega lesa. Izbirate lahko med standardnimi dimenzijami, kot je na primer leseno okno 60x60, ali pa se odločite za leseno okno po meri. Prav tako pa se lahko odločite za različne oblike in barve novega okna. Naš cilj je strankam ponuditi najboljša lesena okna in celovito ponudbo, od strokovnega svetovanja, ustrezne montaže pa vse do servisiranja vaših novih lesenih oken s polkni. Vabimo vas, da nas obiščete v našem prodajno razstavnem salonu ali pa si našo ponudbo lesenih oken s polkni ali križi ogledate na naši spletni strani. Tam boste našli tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo v najkrajšem možnem času.

leseno okno 60x60nova lesena okna

Zakaj nova okna Kli?


Vsak, ki se odloča za nakup oken, se znajde v dilemi, katera okna izbrati. Mi vam svetujemo, da za svoj dom izberete naša najboljša lesena okna s polkni. Zakaj se odločiti za okna s polkni Kli, se morda sprašujete? Le redki se lahko pohvalijo s tako dolgo tradicijo, kakor mi. Tradicija pomeni znanje, izkušnje, ki se vgrajujejo v izdelek in pomenijo vedno korak naprej k boljšemu proizvodu. Naša lesena okna različnih dimenzij so na trgu prisotna že 60 let, zato naše proizvode poznajo različne generacije ljudi. Okna Kli so od nekdaj pojem kakovosti. Zakaj se ne bi tudi vi pridružili številnim zadovoljnim strankam, ki so v naših lesenih oknih prepoznali najboljša okna? Oglejte si našo ponudbo lesenih oken in lesenih oken s križi in kupite ne le dobra lesena okna, kupite najboljša lesena okna po ugodni ceni.

Lesena okna s polkni - odlična zaščita za vas in vaše okno


V naši ponudbi boste poleg dobrih lesenih oken našli tudi senčila, med njimi polkna. Naša ponudba zajema lesena polkna in polkna iz aluminija. Lesena polkna omogočajo učinkovito zaščito pred dežjem, soncem in pred nezaželenimi pogledi iz ulice. Izdelujemo veliko različnih tipov polken, ki se po potrebi lahko prilagodijo arhitekturnim značilnostim vašega kraja. Tako polkna kakor tudi lesena okna s polkni so izdelana iz prvovrstnega lesa in opremljena s kakovostnim polkenskim okovjem, ki omogoča veliko različnih načinov odpiranja. Tudi aluminijasta polkna na vašem lesenem oknu bodo oknu nudila potrebno zaščito. Na voljo imate različne lesne odtenke in različne barve po RAL lestvici.

Leseno okno 60x60 in ostale dimenzije lesenih oken


Časi, ko smo imeli na izbiro samo standardne dimenzije oken, kakršno je na primer okno 60x60, so že davno minili. Naša ponudba lesenih oken s polkni je raznolika tudi iz vidika dimenzij. Poleg standardnih dimenzij (leseno okno 60x60 in ostale dimenzije) se lahko odločite tudi za leseno okno po meri. V zadnjem času je mogoče opaziti porast kupcev, ki se odločajo za lesena okna, predvsem pri nizkoenergijskih in pasivnih gradnjah. Naša dobra lesena okna v različnih dimenzijah so narejena iz lepljenih nosilcev, saj s tem preprečimo delovanje lesa (krivljenje in povešanje). Izberite dobra nova okna za svoj dom - izberite okna Kli Logatec. Več nahttp://www.oknakli.si/