Panoramske stene bodo popestrile vaš dom

Panoramska stena je odlična rešitev za vse, ki ste vedno radi v stiku z naravo. Velike steklene površine, čudovit lesen okvir ter enostaven sistem za odpiranje in zapiranje so glavni elementi panoramske stene. V našem podjetju imamo že izjemno dolgo tradicijo, zato je vsaka panoramska drsna stena izdelana skrbno in v skladu z željami strank. Zaradi funkcionalnosti, ki jih drsne stene nudijo uporabnikom, so med ljudmi vedno bolj priljubljene. Panoramske drsne stene pa niso le uporabne, vendar tudi izjemno estetske. Naj vaš dom krasi panoramska stena najnovejšega designa.


panoramske drsne steneZa naravno osvetlitev najbolje poskrbi panoramska stena

Niste ljubitelji temnih prostorov? Si v vašem dnevnem prostoru želite več svetlobe, pa ne veste, na kakšen način bi se zadeve lotili? Za vas imamo rešitev - panoramska stena bo v največji možni meri poskrbela za prisotnost sončne svetlobe v prostoru. Dandanes je zahteva po svetlobi v prostoru vse večja, zato je to vsekakor idealen produkt, ki poleg svetlobe zagotavlja tudi povezavo z naravo. Ponudba podjetja Okna KLI Ambient d.o.o. je izredno bogata, zato smo prepričani, da vas bodo naše panoramske stene zagotovo navdušile. Nudimo vam tudi moderno leseno pohištvo, notranje lesene stopnice, garažna vrata, lesena in alu-les okna, lesena polkna in še mnogo več.

panoramska stena cenaDrsne stene vas povežejo z naravo

Če ste ljubitelj narave, so drsne stene vsekakor nepogrešljiv element vašega doma. Panoramska vrata izjemno lepo povezujejo notranjost objekta z okolico, kar pride še posebej do izraza v sončnih dneh. Svetujemo vam, da panoramska stena ločuje (in hkrati povezuje) dnevno sobo in teraso oziroma vrt, saj vam to omogoča vdor velike količine svetlobe v notranjost objekta. Ker sta odpiranje in zapiranje panoramske stene izredno enostavna, bo vstop na teraso preprost. Sodoben sistem zagotavlja, da je odpiranje popolnoma tekoče in neslišno. S panoramsko steno boste vedno ostali v stiku z naravo.


Na voljo so vam različne panoramske stene

V našem podjetju je vsaka panoramska stena izdelana strokovno in natančno. Predvsem natančnost izdelave in kvaliteta materialov zagotavljata, da stena nudi odlično zvočno in toplotno izolacijo.

Pri nas lahko naročite različne panoramske stene:

  • Klasične drsne stene v različnih vrstah lesa
  • Dvižne drsne stene
  • Panoramske stene z odpiranjem na način harmonike


Panoramske stene so vam na voljo v različnih dimenzijah. Izbirate lahko tudi med mnogimi vrstami lesa, ki jih zaščitimo z debeloslojnimi lazurami v odtenku prilagojenemu vsakemu naročniku. Če si torej želite nove drsne stene, nas pokličite ali obiščite.