Okna les alu ali lesena: katera izbrati? Izberite najcenejša! Ugoden cenik!

Okna les alu oziroma okna iz lesa in aluminija so zaradi svoje izjemne konstrukcije primerna za vgradnjo v tiste objekte, ki jih želimo zares dobro izolirati. Okna les alu so, kot že samo ime pove, narejena iz lesa, opremljena pa so z masko iz aluminija, ki samemu oknu daje sodoben videz, predvsem pa nudi oknu popolno zaščito pred najbolj neugodnimi vremenskimi vplivi. Okna les alu so zelo trpežna in kakovostna, pri nas pa so dostopna po zelo ugodnem ceniku. Lesena alu okna so enostavna za vzdrževanje, njihova življenjska doba pa je zavidljiva. Če se odločate za zamenjavo vaših starih oken z novimi in ne veste, katera okna izbrati, lesena ali alu okna, izberite les alu okna. Vaš nakup oken naj bo dobro premišljen, saj gre za dolgoročno investicijo. Ne izberite kar prva okna, ki so najcenejša! Ni nujno, da so najboljša. Zaupajte nam!

alu les okna

UGODNE CENE LESENIH OKEN!


Bogate izkušnje z lesenimi in les alu okni


V podjetju Okna Kli Logatec imamo bogate izkušnje z izdelavo lesenih in oken les alu. Usmerjeni smo v kakovost in svojim strankam ponujamo celovite rešitve na področju izdelave stavbnega pohištva: od strokovnega svetovanja, izdelave in strokovne montaže oziroma vgradnje pa vse do rednega servisiranja. Vse informacije o oknih alu les in lesenih oknih, ki jih izdelujemo iz najbolj kakovostnega lesa, lahko najdete na naši spletni strani. Še bolj pa bomo veseli vašega obiska v našem salonu, kjer vam bomo z veseljem pomagali izbrati najboljša okna les alu za vaš dom in vam predstavili cenik.

okna alu les


Lesna alu okna: cenik, ki vas bo prepričal

Na slovenskem trgu je veliko ponudnikov lesenih in alu les oken, ki vam ponujajo nizko ceno oziroma najcenejša alu les okna. Pred nakupom se vsekakor pozanimajte o izkušnjah s proizvajalci. Če se odločite za nakup oziroma izdelavo oken les alu ali lesenih oken v podjetju Okna Kli Logatec, vam zagotavljamo, da boste nad okni več kot navdušeni. Pa ne le zaradi ugodnega cenika. Naša okna so kakovostna, estetsko dovršena in tehnološko izpopolnjena. Okna les alu so priljubljena izbira mnogih, ki so v lesu in aluminiju prepoznali številne pozitivne lastnosti in prednosti. Leseno okno v notranjosti stavbe daje prostoru prijeten občutek bivanja, zunanja alu maska pa okno varuje pred vsemi vremenskimi nevšečnostmi. Alu maska je lahko v različnih barvah, lahko pa se odločite tudi za imitacijo lesa. Dobro premišljena konstrukcija zunanje aluminijaste maske omogoča optimalno zračenje, ki preprečuje pojav kondenzacije med aluminijem in lesom. Obiščite nas in predstavili vam bomo vse lastnosti oken les alu, prav tako pa si lahko ogledate tudi naš cenik, nad katerim boste zagotovo presenečeni.


Katera okna izbrati: lesena ali alu les okna?


Če ste med tistimi, ki ne veste, katera okna izbrati za vaš dom, dovolite, da vam pri odločitvi pomagamo. Lesena okna se lahko pohvalijo z neštetimi prednostmi, med katerimi je zagotovo ta, da je les naraven material, ki je odličen izolator. Lesena okna vam omogočajo velike prihranke pri stroških ogrevanja in ohlajanja prostorov, so pa tudi odlična izbira z ekološkega vidika, saj so naravna. Lahko pa se odločite za alu les okna. Dva odlična materiala smo združili v eno popolno okno: leseno alu okno. Ne iščite več najcenejša okna alu les, saj vam mi ponujamo tako ugoden cenik kakor tudi izredno kakovostno alu les okno.
Ponudba oken les alu po ugodnem ceniku


V našem proizvodnem programu lahko izbirate med naslednjimi okni les alu: KLI Prestige 95, KLI Prestige 85, KLI SLim 110 (energijsko varčno okno, ki je primerno za vgradnjo v sodobne, energijsko varčne objekte. Z izbiro ustrezne zasteklitve pa je primerno tudi za vgradnjo v pasivne stavbe) ter okno iz lesa z aluminijsko masko KLI Vetro110. Vse informacije o oknih alu les in lesenih oknih lahko najdete na naši spletni strani, lahko pa nas tudi obiščete in izveste več o najboljših oknih in ugodnem ceniku.