Troslojna lesena okna

Vrhunska lesena okna so tesnilo za vsak topel dom. Ne glede na to, koliko se trudimo, da bi čim manjše količine energije za toploto v čim večjem deležu dovedli iz obnovljivih virov ali jo proizvedli celo sami, je prav vse zaman, če ima naš dom stara in toplotno prepustna okna. Zato smo pri našem podjetju razvili troslojna lesena okna, ki s svojim konceptom in medstekelno vsebino zadržijo večjo količino toplote kot kadar koli doslej. Vrhunska lesena okna po meri so del naše redne ponudbe že desetletja in najboljša izbira naših zvestih strank, katerih zadovoljstvo in mnenje nam veliko pomeni. Časi, ko smo pri gradnji in opremljanju svojega doma lahko izbirali med nekaj tipi enoličnih pravokotnih oken, so zdavnaj minili. Med našim naborom najcenejših lesenih oken po meri je prav za vsak dom in vsako gradbeno situacijo moč najti optimalno rešitev. Naši izkušeni mojstri in prodajalci vam bodo pri pravilni izbiri vrhunskih troslojnih lesenih oken vedno v neprecenljivo pomoč.

Troslojna okna Lignum 78 tabela

Troslojno okno Lignum 78Nova lesena okna po meri

Razen pestrega nabora prilagodljivih velikosti in oblik troslojnih lesenih oken smo bili pri naši ponudbi posebej pozorni na izbor materialov. Posebnost naših vrhunskih lesenih oken med konkurenco je tudi posebna kombinacija aluminijskega materiala in lesa. Posebej priljubljena izmed neumetnih materialov so nova lesena macesnova okna, ki se zlasti zaradi nevtralne barve in naravnega videza zlahka zlijejo notranjo ureditvijo domala vsakega doma. Zaradi visokega tesnjenja so navadna lesena macesnova okna povsem enakovredna izbira troslojnim lesenim oknom v kombinaciji z aluminijskim okvirjem ali z okni iz PVC-materiala. Zaradi nevtralnih in prilagodljivih barv se z izbranim troslojnim lesenim oknom dobro kombinirajo tudi tesnila za lesena okna, zlasti glede na barvo, da okvir ne bi pretirano izstopal iz celotnega videza.

LESENA OKNA RAZLIČNIH DIMENZIJ


Oglejte si našo ponudbo vrhunskih lesenih oken po meri, nam pošljite vprašanje ali povpraševanje, ali pa se oglasite osebno v naši prodajalni v Ljubljani ali Mariboru. Izkušeni prodajalci in mojstri vam bodo radi svetovali in z veseljem bomo del vašega gradbenega projekta.