Pošlji povpraševanje

Vrhunska troslojna lesena okna izdelujemo po meri v vseh dimenzijah

Vrhunska lesena okna so tesnilo za vsak topel dom. Ne glede na to, koliko se trudimo, da bi bila izguba toplotne energije čim manjša, da bi jo vanj v čim večjem deležu dovedli iz obnovljivih virov ali jo proizvedli celo sami, je prav vse zaman, če ima naš dom vgrajena stara in toplotno prepustna okna. Zato smo pri našem podjetju razvili troslojna lesena okna, ki s svojim konceptom in medstekelno vsebino zadržijo večjo količino toplote kot kadar koli doslej. Lahko se pohvalimo, da so visoko energijsko varčna in jih je mogoče uporabiti pri gradnji vsake nizkoenergijske in pasivne hiše, saj ustrezajo vsem predpisanim evropskim standardom. Prav tako se ponašajo z visoko stopnjo zvočne izolativnosti, saj je v današnjih časih še kako pomembno, da smo vsaj doma zaščiteni pred hrupom ter deležni miru, ki si ga zaslužimo in ga potrebujemo.

Vrhunska lesena okna po meri so del naše redne ponudbe že desetletja ter najboljša izbira naših zvestih strank, katerih zadovoljstvo in mnenja nam veliko pomenijo. Kakovost lesenih oken, smo prav zaradi povratnih informacij in premnogo najrazličnejših raziskav ter primerjav, razvili do te stopnje, da nam je danes v ponos.

Troslojna okna Lignum 78 tabela

Lesena okna standardnih dimenzij in po meri naših naročnikov

Časi, ko smo pri gradnji in opremljanju svojega doma lahko izbirali med nekaj tipi enoličnih pravokotnih oken, standardnih dimenzij, so že zdavnaj minili. Med našim naborom najcenejših lesenih oken po meri je prav za vsak dom in vsako gradbeno situacijo moč najti optimalno rešitev, kar nam daje možnost izdelave lesenih oken po meri ter popolno prilagajanje strankam in njihovim željam tako z dimenzijami, kot z barvami, zasteklitvijo in ostalo opremo.

V podjetju Okna Kli Ambient d. o. o. imamo zaposlene izkušene mojstre in prodajalce, ki vam bodo pri pravilni izbiri vrhunskih troslojnih lesenih oken vedno v neprecenljivo pomoč. Prav tako vam bodo svetovali v primeru, če želite za svoj dom izdelati lesena okna po merah, ki odstopajo od standardnih. Sledenje modernim smernicam in trendom, nam pri izdelavi lesenih oken ne bi uspevalo, če ne bi uporabljali najkvalitetnejših materialov ter sodobne tehnologije, ki zagotavljajo ne le trajnost in dolgo življenjsko dobo, temveč tudi enostavno vzdrževanje troslojnih lesenih oken iz naše ponudbe. Izdelava lesenih oken po meri nam daje skorajda neomejene oblikovalske možnosti, saj se lahko z njihovim videzom prilagodimo različnim vrstam gradnje. Primerna so tako za moderne objekte, kot za starejše zgradbe iz preteklega tisočletja.

Troslojno okno Lignum 78


Vrhunska, troslojna lesena okna

Nova lesena okna po meri, v dimenzijah, ki jih izberejo stranke same

Razen pestrega nabora, prilagodljivih velikosti in oblik troslojnih lesenih oken, smo bili pri naši ponudbi posebej pozorni na izbor materialov. Posebnost naših vrhunskih lesenih oken ter prednost pred konkurenco, smo prvi dosegli z izdelavo lesenih oken, v posebni kombinaciji aluminija in lesa. Aluminijasta obloga na zunanji strani, lastnosti lesenih oken še izboljša, saj je vgrajena tam, kjer so okna najbolj izpostavljena. Robovi in vogali so tako zaščiteni pred mehanskimi poškodbami, dežjem, točo in seveda pred žgočim soncem, ki naravnim in umetnim materialom naredi največ škode. Troslojna lesena okna z aluminijasto oblogo, pa so v notranjosti še vedno obdržala svoj naravni videz lesa, ki je za bivanje najprijetnejši in za zdravje najbolj koristen.

Troslojna lesena macesnova okna s kakovostnimi tesnili

Posebej priljubljena izmed naravnih materialov so nova, lesena macesnova okna, ki se zlasti zaradi nevtralne barve in naravnega videza zlahka zlijejo z notranjo ureditvijo, domala, vsakega doma ter lepo sovpadajo z njihovo zunanjostjo. Ker imajo visoko tesnjenje, so lesena macesnova okna povsem enakovredna izbira troslojnim lesenim oknom v kombinaciji z aluminijskim okvirjem ali z okni iz drugih materialov.

Tudi macesnova lesena okna izdelujemo po meri, v vseh dimenzijah, ki jih potrebujejo oz. želijo naše stranke. Nevtralne in prilagodljive barve troslojnih lesenih oken se odlično kombinirajo s tesnili za lesena okna, da so ta nevtralna in ne izstopajo od videza okvirja lesenega okna. Če ste v fazi gradnje novega doma, ko bi morali začeti razmišljati o nakupu stavbnega pohištva, ali pa le želite zamenjati stara okna za nova lesena, razmislite o tem kaj dejansko potrebujete. Prav tako si zastavite znesek, ki ste ga za nakup ali izdelavo lesenih oken po meri, pripravljeni odšteti. Pri tem pa ne pozabite, da so troslojna lesena okna investicija v prihodnost, ki se vam bo hitro obrestovala.

Oglejte si našo ponudbo vrhunskih lesenih oken po meri ali standardnih dimenzij, pošljite nam povpraševanje oz. vprašanja, ki vas zanimajo, ali pa se oglasite v eni naših poslovalnic, kjer vam bodo izkušeni prodajalci in mojstri radi svetovali. Z veseljem bomo del vašega gradbenega projekta.

IZDELAVA LESENIH OKEN PO MERI