Drsne stene za občutek svobode

Drsne stene pomenijo pravo revolucijo v gradnji in notranjem dizajnu, saj vam z odločitvijo za drsno steno ni potrebno izbirati med tem, ali bi želeli v vašem prostoru okna ali vrata. Drsne stene namreč ponujajo oboje. Z njimi zapolnimo celotno steno, kar daje občutek odprtega prostora in neizmerne svobode. To je še posebej primerno takrat, kadar želimo vizualno povečati manjši prostor, v koristih panoramske drsne stene pa enako uživamo tudi v prostornih stanovanjih.

VEČ O IZDELAVI LESENIH OKEN

Tipi drsnih sten

drsne steneV podjetju Okna KLI Logatec vam je na voljo več tipov in modelov drsnih sten. Izbirate lahko med panoramsko drsno steno KLI Slide, panoramsko drsno steno KLI Line ter panoramsko drsno steno KLI Classic. Vse drsne stene pa so na voljo v treh različicah: kot dvižno drsna stena, nagibno drsna stena in kot panoramska stena harmonika. Nadalje pa lahko še izberete lesene drsne stene, ALU material ali kombinacijo obojega. Še posebej priporočamo lesene drsne stene, saj so narejene iz kvalitetnega lesa, ki diha, je okolju prijazen, izjemno odporen na zunanje vplive ter energetsko varčen, nudi odlično toplotno izolacijo in uravnava vlago v prostoru. Les iz okolja prevzema ogljikov dioksid ter tako nemudoma ustvari boljše počutje v notranjosti.

Prednosti drsne stene

Panoramske drsne stene imajo nešteto prednosti:

  • ker ne zaprejo stene, prepuščajo v prostor ogromno sončne svetlobe, kar je še posebej dobrodošlo v sobah s severno lego,
  • drsne stene dajejo občutek zračnosti,
  • tudi pozimi imamo občutek, da smo na prostem, saj nas med teraso in sobo loči le dobro izolirana steklena stena,
  • z drsnimi stenami lahko ločimo tudi notranjost, kjer bi želeli ustvariti manjše prostore ali pisarne, vendar ne bi želeli občutka utesnjenosti. Odlična izbira so tudi v primerih, kjer bi z ločevanjem prostorov zaprli dostop do okna.

Ne glede na razlog in ne glede na tip drsne stene pa smo prepričani, da boste z izbiro popolnoma zadovoljni!

drsna stena