Izdelava in montaža lesenih oken - cenik za lesena okna po meri

Les je naravni material in je kot tak najprimernejši za bivanje. Počutje v hiši iz lesa je neprimerljivo z bivanjem v objektih iz drugih materialov. Prijeten občutek topline in domačnosti pa dajejo tudi estetsko dovršena in energetsko varčna lesena okna. Ta v vašem domu zagotavljajo idealno klimo, saj les iz prostora vpija odvečno vlago, kadar je zrak presuh, pa jo oddaja. Bogato ponudbo tovrstnih izdelkov dopolnjujejo tudi ALU-LES okna. V osnovi so izdelana iz kakovostnega lesa, na zunanji strani pa so prekrita z aluminijem. Izdelava lesenih oken na takšen način bo vašemu domu dodala pridih modernosti in oblikovne dovršenosti, leseni del pa bo v prostor vnesel naravno toplino. Kadar so okna na izpostavljeni strani prekrita z aluminijem, njihovo vzdrževanje praktično ni potrebno. Izdelava lesenih oken in vrat predstavlja osnovno dejavnost podjetja Okna KLI Ambient d.o.o.. Lesena okna in vrata izdelujemo že vrsto let, tako kot številni drugi naši leseni izdelki pa so prilagojena željam oziroma zahtevam stranke. V procesu izdelave uporabljamo le najkakovostnejše materiale, ki v mnogočem prekašajo kakovost serijsko izdelanih oken in vrat.

cenik lesenih okenizdelava lesenih oken


Izdelava lesenih oken iz kakovostnega lesa - cenik priča o ugodnih cenah

Pri izdelavi lesenih oken najpogosteje uporabljamo les smreke ali jelke, ki je lahko debelinsko nespojen ali pa lameliran. Prav tako za izdelavo oken uporabljamo druge lesne vrste, kot so macesen, hrast in meranti. V okna lahko vgradimo vse vrste stekel, okovje pa omogoča različne vrste odpiranja: vrtljivo, vrtljivo nagibno, nagibno, drsno ali harmonika. Poleg izdelave nudimo tudi montažo oken, za katero bodo poskrbeli naši izkušeni strokovnjaki.

Izdelava lesenih oken po meri za vsak dom

V primerjavi z izdelavo tipskega okna je izdelava lesenih oken po meri seveda nekoliko dražja. Na ceno med drugim vplivajo vrsta lesa, dimenzije oken, vrsta zasteklitve in seveda vaše posebne želje ali potrebe, ki pa vam jih z veseljem uresničimo.

Zagotovite si kakovostno in estetsko dovršeno ogledalo vašega doma ter nanj namestite lesena okna. Če bi si radi pobližje ogledali naš cenik lesenih oken, vam svetujemo, da izpolnite obrazec za povpraševanje, ki ga najdete na naši spletni strani. Na podlagi vaših želja bomo izdelali ponudbo.