Lesena okna - eko-sklad subvencija za lesena okna oziroma menjavo lesenih oken


Če razmišljate o zamenjavi oziroma nakupu novih oken, vendar je vaš proračun omejen, potem je eko-sklad subvencija za lesena okna idealna priložnost za vas. Eko sklad je namreč objavil razpis za subvencioniranje menjave oken z novimi lesenimi okni. Eko subvencija za lesena okna je tudi priložnost, da naredite nekaj dobrega za naravo. Če se sprašujete, zakaj lesena okna, potem imamo za vas preprost odgovor. Ker so naravna. Les je naraven in trpežen material, ki bo v vaš dom prinesel občutek domačnosti in topline, pohvali pa se lahko tudi z izjemno dolgo življenjsko dobo. Lesena okna boste preko eko sklada dobili izredno ugodno. Eko sklad za lesena okna namreč povrne kar do 20 % priznanih stroškov oziroma največ 100 € na m2 do 30 m2 skupne površine oken. Eko sklad subvencija za lesena okna je torej idealna priložnost, če želite zamenjati vaša stara okna z lesenimi.

eko sklad subvencija za lesena okna


Zakaj lesena okna? Ker so naravna. Eko subvencija za lesena okna

Eko subvencija, ki jo lahko pridobite za menjavo vaših oken z lesenimi, bo poskrbela, da bo tudi cena lesenih oken ugodna. Zakaj lesena okna? Eko sklad - slovenski okoljski javni sklad, vedno išče rešitve v smeri manjše obremenitve narave in okolja. Zato ima les, ki je naraven material, veliko prednost. Eko sklad želi s tem spodbuditi k bolj osveščenemu in okolju prijaznejšemu bivanju.

KAJ JE SUBVENCIJA ZA LESENA OKNA?


Lesena okna KLI izpolnjujejo vse zahteve eko sklada za pridobitev subvencije

Lesena okna v podjetju Okna KLI Ambient imajo vse lastnosti, ki jih zahtevajo v javnem pozivu eko sklada. Vsa okna so prav tako ustrezno zastekljena. Vsa naša lesena okna imajo ustrezno tehnično dokumentacijo in izračune, ki potrjujejo zahtevane lastnosti. Če se odločite za nakup lesenih oken pri nas, potem lahko zaprosite eko sklad za subvencijo za lesena okna, ki vam bo zelo znižala finančno investicijo zamenjave oken. Vse potrebne informacije lahko dobite na naši spletni strani, veseli pa bomo tudi vašega obiska v našem salonu, kjer vam bomo tudi strokovno svetovali pri izbiri oken in odgovorili na vsa vprašanja glede subvencije in eko sklada za lesena okna.

Naj vam povemo, zakaj izbrati lesena okna in kako priodbite eko-sklad subvenicjo