Akcija za vsa lesena okna

 

Okna v naših domovanjih že dolgo časa niso več le vir svetlobe in zračenja, temveč dodajo hiši dodaten značaj. Z našimi lesenimi okni po meri (lahko se odločite tudi za lesena okna, ki jih imamo na zalogi) lahko vaš dom postane edinstven. Skupaj z vami smo že 60 let in za vaše zaupanje vam ponujamo posebno jubilejno akcijo za lesena okna KLI Lignum na katere dobite še dodaten popust.

 

AKCIJE IN DODATNI POPUSTI - OKNA KLI AMBIENT D.O.O.

 

Lesena okna v akcijiŽelite lesena okna po meri - akcija za vsa lesena okna

 

Naša okna iz lesa Okna KLI Ambient d.o.o. so na trgu že kar 60 let in že od nekdaj se v podjetju s tem, da izdelujemo lesena okna po meri želimoše bolj približati vašim potrebam in željam. Seveda imamo poleg izdelave lesenih oken po naročilu tudi standardna lesena okna na zalogi, ki si jih lahko ogledate v naši pestri ponudbi.
Gradite novo hišo, razmišljate o menjavi oken ali pa bi radi nakupili lesena okna za vašo vikend brunarico, potem je Okna KLI Ambient d.o.o. pravi naslov, saj vam po meri izdelamo lesena okna, ki bodo estetsko privlačna in prijetna na otip.

Izberite prava okna za vas velika izbira lesenih oken po meri in lesenih oken na zalogo.
Ste ekološko osveščeni in želite živeti kar se da ekološko? Z nakupom lesenih oken boste sprejeli okolju bolj prijazna okna. Pri nas tako najdete izdelavo lesenih oken po naročilu tudi za zahtevnejše projekte kot so lesena okna za brunarice. Seveda pa imamo za vas na zalogi tudi lesena okna, in sicer lahko izbirate med Izbirate lahko med različnimi tipi lesenih oken: KLI Lignum 68, KLI Lignum 78 in KLI Still 78. Izbirate lahko našimi kvalitetnimi lesenimi okni, ki jih imamo na zalogo.

 

Ne spreglejte: akcija za lesena okna!

 

Če razmišljate o tem, da bi v vaše domovanje vgradili lesena okna potem ne spreglejte posebne zimske akcije, ki velja do konca januarja in vam prinaša dodaten zimski popust. Ker pa cenimo, da ste z nami že celih 60 let smo na lesena okna KLI Lignum, pripravili posebno jubilejno akcijo. Spremljajte našo spletno stran in naše redne akcije lesenih oken.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Poslovna enota Ljubljana
Naslov
Šmartinska 152 v BTC (hala 9)
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon -Pet 8-18, sobote od 8-12
Spletna stran
E-pošta
01 755 81 10
Seznam fraz
Lesena okna akcija, lesena okna po meri, lesena okna na zalogi
ZEMLJEVID