Panoramska stena - okovje vrhunske kakovosti

Okovje panoramske stene je prav tako pomembno kot kakovost samih vrat, okna ali stene, saj je od njega odvisna stabilnost celotne konstrukcije. V podjetju Okna KLI Logatec vam ponujamo in montiramo okna, vhodna vrata ter drsne panoramske stene, ki so opremljene s tremi masivnimi tridimenzionalno nastavljivimi nasadili, s katerimi je okovje panoramske stene izredno čvrsto in ima dobro nosilnost, hkrati pa preprečuje povešanje panoramske drsne stene.

panoramska stena okovje

Panoramska stena - okovje za panoramske drsne stene

panoramske drsne stenePanoramske drsne stene pomenijo neposreden stik z zunanjostjo in zabrisujejo mejo med zunanjim in notranjim prostorom. Vgradimo jih lahko namesto oken in vrat ter tako vizualno povečamo prostor in omogočimo neposreden prehod na teraso, drsna panoramska stena pa lahko funkcionira tudi kot zračna stena v prostorih, ki bi jih želeli vizualno ločiti, a ne tudi zapreti in onemogočiti prehoda naravne svetlobe. Panoramske drsne stene imajo veliko prednosti, a je za njihovo funkcionalnost nujno, da izberemo okovje vrhunske kakovosti, tako da pri odpiranju in zapiranju ne bo prišlo do zatikanja ter da se krilo stene ne bo povesilo. V podjetju Okna KLI Logatec vam vgradimo vrhunsko okovje panoramske stene, ki bo izpolnilo vsa vaša pričakovanja, izbirate pa lahko med različnimi sistemi.

VEČ O CENAH OKEN PRI KLI AMBIENT

Panoramska stena - okovje za dvižno drsno steno

Pri dvižno drsni panoramski steni ni omejitev glede širine ali višine, tako da jo je mogoče prilagoditi vsakemu prostoru. Okovje je čvrsto in se enostavno odpira, prednost pa predstavlja tudi nizek prag, ki nas pri prehajanju iz enega prostora v drugega ne moti.

Panoramska stena - okovje za nagibno drsno steno

Nagibne panoramske drsne stene lahko imajo nizek ali visok prag, zaradi še posebej čvrstega okovja pa jih je mogoče odpreti nagibno oziroma »na kip«. Mogoče so v različnih dimenzijah in so še posebej primerne za zasteklitev teras in balkonov.

Panoramska stena - okovje za panoramsko steno harmonika

Okovje zložljive panoramske stene omogoča zložljiv sistem odpiranja »na harmoniko«. Največja prednost te panoramske drsne stene je v tem, da je mogoče odpreti skoraj celotno steno.

Koliko stane panoramska stena je seveda odvisno tudi od vrste okovja in tipa, ki ga izberemo. Kontaktirajte nas!