Pri vprašanju, katera okna izbrati, se ne ustrašite, zaupajte lesenim!

Preprosto vprašanje, enostaven odgovor. Če ga poznate. Če ga ne, vam ga zaupamo! Poglejte, zelo je logično. Za svoje bivališče, poslovni prostor ali počitniško pribežališče hočete le najboljše. Najbolj kakovostno, najbolj trajnostno in najbolj uporabniku prijazno rešitev, vključno s ceno, saj postajamo uporabniki vse zahtevnejši in prav je tako. Izbira oken je kar konkreten finančni vložek, zato morate biti pri izbiri izvajalca še bolj pazljivi in izbrati najboljša okna, pri tem pa se opreti na reference in dobre zgodbe. Ne oklevajte več, katera okna izbrati. V podjetju Okna KLI Ambient d.o.o. iz Logatca že več kot šestdeset let izdelujejo najboljše iz slovenskega lesa: ekološka, visokokakovostna okna, ki se opirajo na stoletno lokalno tradicijo in z njo združujejo najnovejše trende gradnje in izdelave.

Več o lesenih balkonskih oknih si preberite tukaj:https://www.vsi.si/kli-logatec/lesena-balkonska-okna

katera lesena okna izbrati

Vrata in okna, ki dihajo z vami in okolico vašega stanovanja ne glede na lokacijo

Tradicija in bogate izkušnje, ki so si jih pridobili v podjetju Okna KLI Ambient d.o.o., nas učijo, da so najboljše rešitve pogosto tiste, ki jih imamo pred nosom. Enako je z gozdom, ki pokriva več kot polovico ozemlja Slovenije, nekoč pa je krasil skoraj ves njen teritorij. Ste vedeli, da gozd vpliva na kakovost zraka, ki ga dihamo, saj pomaga odpravljati škodljiv ogljikov dioksid in proizvaja kisik? S tem nam gozd pomaga preživeti, koristi pa imamo tudi od posekanega lesa. Ni več vprašanje, katera okna izbrati. Les je lep, koristen in zdravju uporabnika prijazen gradbeni material. Zato lahko prek izbire lesenih vrat in oken, vključno z balkonskimi okni, v svoj dom prinesete naravo in jo tam ohranjate. Prek naravnega materiala, obdelanega z najbolj kakovostnimi postopki, boste sodobnemu domovanju dodali pridih trajnosti in ekološkosti, za najbolj optimalno ceno. Okna KLI Logatec® so izdelana iz smrekovega ali macesnovega lesa. Prvi je bolj elastičen, drugi pa izjemno cenjen les.

lesena okna

Bogat nabor izdelkov za vsak dom: najboljša okna niso vedno (pre)draga

Gotovo se vprašanje, katera okna izbrati, ne zdi več tako težko. Odločili ste se za lesena okna, ki so najboljša okna zaradi svoje trajnosti, ekološkosti, sozvočja z naravo, energetske učinkovitosti in dolgoročno sprejemljive cene. Izbrali ste nekaj modelov iz široke ponudbe podjetja Okna KLI Ambient d.o.o., ob čemer ste se oprli na prijazen osebni nasvet njihovih prodajalcev in svetovalcev. Da boste sledili vašemu izbranemu okusu skozi celoten nabor stavbnega pohištva vašega doma, vam ponujajo tudi dodatke, med katerimi so tudi kljuke za okna. Tako boste vašemu domu ali vikendu res lahko dali celosten pečat v izbranem stilu izbranih lesenih vrat in oken ter balkonskih oken, kjer se bo odražala vaša osebna nota. Kljuke za okna so pomemben del dekoracij, imajo pa tudi varnostno funkcijo, saj vas lahko varujejo pred nepovabljenimi vsiljivci. To zagotovimo z blokado vrtenja okenske kljuke in lahko še okrepimo s preprečevanjem ali omejevanjem odpiranja. Da se boste počutili karseda varne in da boste dihali v sozvočju z naravnim materialom - lesom, vam v okna KLI Logatec® dokazujejo že šest desetletij. Podjetje zagotavlja bližino svojim strankam, saj okna izdeluje po naročilu in se prilagaja vašim željam in zahtevam. Njihova temeljna ponudba obsega celoten cikel vaše izbrane storitve: od svetovanja in vodenja do montaže in servisiranja. Obiščite jih v prodajno razstavnem salonu ali jih pokličite, njihovi sodelavci bodo z veseljem našli najboljša okna za vas.

VEČ O NAŠI UGODNI PONUDBI SI PREBERITE TUKAJ!