Poceni PVC okna po meri odlikujeta ugodna cena in dolga življenjska doba

Okna iz umetnih snovi oziroma PVC okna po meri v zadnjih desetletjih pridobivajo na priljubljenosti, saj jih odlikujejo številne prednosti pred klasičnimi okni. Med njimi so predvsem ugodna cena, dolga življenjska doba in nezahtevno vzdrževanje. Poleg tega pa ta okna ustrezajo zakonodaji za gradnjo energetsko učinkovitih nizkoenergijskih ali pasivnih objektov.

Izberite PVC okno po meri podjetjaOkna KLI Ambient d.o.o.

Naša poceni PVC okna po meri so izdelana iz kakovostnih profilov vodilnega evropskega proizvajalca iz Nemčije Koemerling. Laboratoriji omenjenega proizvajalca razvijajo posebne materiale na osnovi oplemenitenega PVC-ja, odporne na UV žarke, ki tako preprečujejo staranje in barvne spremembe materialov. Prednosti profilov naših oken so tudi v stabilnosti in zvočni izolaciji ter drugih lastnostih, ki podaljšujejo njihovo življenjsko dobo. Na voljo vam je tudi poceni PVC okno z roletami, standardne dimenzije, ki tako omogoča senčenje in zagotavlja intimnost. Okna iz umetnih mas so vam na voljo v različnih oblikah in barvah, saj si v našem podjetju želimo ustreči vsem okusom in željam naših kupcev.

Močno in poceni PVC okno po meri

Omogočamo vam nakup sledečih modelov oken iz umetnih mas:

pvc okno 76 pluspvc okno 88 pluspvc okno classic 70

Vsa okna so sodobnega videza in imajo vrhunske lastnosti, saj se odlično obnesejo tudi v najbolj neugodnih vremenskih razmerah. Okno KLI 88plus je na videz podobno lesenim oknom, saj je na površini folij odtisnjena struktura lesa, poleg tega je primerno tudi za pasivne in nizko energetske hiše zaradi svojih nizkih izgub energije. Podobno sta za pasivne hiše primerna tudi modela KLI 76 plus, medtem ko je poceni PVC okno standardne dimenzije KLI Classic 70 namenjeno za montažo v prav vse vrste objektov, saj je izredno kvalitetno in ima ugodno ceno. Na voljo vam je z roletami ali brez. V podjetju Okna KLI Ambient d.o.o.pa vam poleg tega nudimo tudi lesena vhodna vrata različnih modelov ter polkna in senčila za odlično opremo vašega doma.