Pošlji povpraševanje

Izdelava tlakovcev po meri naročnika

Izdelovanje tlakovcev in fugiranjePodjetje Jarc se že vrsto let uspešno ukvarja z izdelavo tlakovcev povsem po meri kupca. Tlakovci so vam na voljo v različnih naravnih barvnih odtenkih - od sive, rdečkaste in oranžne pa vse do črne in zelene (tlakovec 10x10 cementno siva, tlakovec Multimo v štirih barvah, oranžno-beli šestkotniki, itd.). Poleg različnih barv lahko izbirate tudi med različnimi oblikami - zelo priljubljeni so šestkotniki, tlakovci v obliki črke H, pravokotni tlakovci, itd. Z uporabo tlakovcev primerne barve lahko ujamete stil, ki je značilen za določeno pokrajino (kraški stil, mediteranski stil,...). Pri izdelavi tlakovcev smo pozorni na ustrezno debelino le-teh, pa tudi ustrezno zaščito pred zmrzaljo in poškodbami. Uporabljajo se za tlakovanje dovoznih poti, parkov, mestnih jeder, atrijev in tlakovanje dvorišč. Cena tlakovcev je odvisna od posameznega modela, vendar vam zagotavljamo, da v vsakem primeru dobite največ za vaš denar, o čemer se lahko prepričate tudi v našem katalogu tlakovcev. Fugiranje tlakovcev je zelo pomembno pri izdelavi pohodnih površin.

Tlakovci - fugiranje

Opravljamo ga v sončnem vremenu, saj se fugirna masa ne sme zmočiti med fugiranjem tlakovcev. Fugiranje preprečuje razrast rastlinja v špranjah med posameznimi tlakovci. Čeprav je masa za fugiranje tlakovcev odporna proti eroziji, pa je včasih potrebno po nekaj letih obnoviti fuge. Najboljše je, da fugiranje tlakovcev opravi izkušena oseba, ki pozna specifike posameznih vrst tlakovcev.

Čiščenje tlakovcev

Da bodo tlakovci obdržali svojo prvotno lepoto, je potrebno poskrbeti za redno čiščenje tlakovcev. Čiščenje tlakovcev, ki niso preveč umazani, opravimo z navadno metlo ali krtačo, v primeru večje umazanije pa uporabimo posebno čistilo in visokotlačni čistilec. Betonski tlakovci so zelo hvaležen material, ki ga pri izdelavi tlakovcev še dodatno zaščitimo pred umazanijo in zunanjimi vplivi. Navodila za čiščenje tlakovcev določene vrste boste našli na naši spletni strani, dobite pa jih tudi ob vsakem nakupu. Vsekakor pa smo vam vedno na voljo za dodatna pojasnila o čiščenju tlakovcev.

Izdelava tlakovcev pri podjetju Jarc poteka z uporabo najmodernejše tehnologije, kar zagotavlja najvišjo kakovost končnega izdelka. Ker spremljamo izdelavo tlakovcev od začetka do konca lahko trdno stojimo za njihovimi lastnostmi. Dodatne informacije o izdelavi tlakovcev najdete na naši spletni strani, lahko pa nas tudi kontaktirate preko elektronske pošte ali telefona.