Pošlji povpraševanje

Lomljeni betonski zidaki za urejanje okolice hiše

Betonski kvadri, ki po končani izdelavi dajejo videz kamnitega zidu

Betonski zidaki in kvadriBetonski zidaki so naravnost nepogrešljivi pri izdelavi podpornih zidov in stebrov ter pri urejanju brežin, dvorišč in vrtov. Poznamo dvostrano in štiristrano lomljene betonske zidake (kvadre). Dvostrano lomljene betonske kvadre uporabljamo za izdelamo podpornih zidov, štiristrano lomljene betonske kvadre pa za izdelavo betonskih stebrov, katerih videz po končani izdelavi spominja na kamen. Lomljeni betonski zidaki so votli. Preden se odločimo za izdelavo zidu ali stebra, je potrebno opraviti ustrezno temeljenje (širina najmanj 30 cm, globina do cone zmrzovanja) in hidroizolacijo. Pri izdelavi podpornega zidu ali stebra betonske kvadre zlepimo z lepilom za zunanjo uporabo (lepilo za keramiko - flex), votlo sredico betonskega zidaka pa zalijemo z betonom (če je zid višji od 70 cm) ter po potrebi tudi armiramo. Na koncu jih pokrijemo z betonskimi kapami. Betonski zidaki so vam na voljo v dveh barvah: sivi in granitni. Izdelujemo jih v skladu z veljavnimi standardi in zahtevami.
Dimenzije naših betonskih kvadrov so 20/40/17 cm. Težki so 18,70 kg. Poraba betonskih kvadrov na kvadratni meter znaša 14,5 zidakov. V eni paleti je zapakiranih 60 betonskih zidakov. Katalog, ki vsebuje tudi cenik betonskih zidakov, vas pričakuje na naši spletni strani.
Betonski zidaki bodo s svojim videzom prijetno dopolnjevali okolico vaše hiše. Podporni zid (škarpa) iz betonskih zidakov ima nevsiljiv in naraven videz, ki se odlično poda k moderni arhitekturi. Ker so zidaki hidrofobni, ne bodo vpijali vlage iz tal, ki bi lahko spremenila njihov videz. Za dodano zaščito namestimo hidroizolacijo, betonske zidake pa impregniramo.

Betonski zidaki - cenik

Cenik betonskih zidakov boste našli objavljen na naši spletni strani. Če želite, si ga lahko tudi naložite na računalnik in pogledate v PDF-formatu. Cenik betonskih zidakov je informativne narave, če želite izvedeti konkretno ceno betonskih zidakov za vašo gradnjo, potem nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo posredovali okviren izračun. Oglejte si naš cenik betonskih zidakov in se prepričajte o ugodnosti naše ponudbe ter ostalih izdelkov iz betona, ki jih ponujamo (med drugim tudi kanalete).

Cementni izdelki Jarc | Betonski zidaki omogočajo gradnjo podpornih zidov in stebrov - povezave na našo stran: