Pošlji povpraševanje

Vrtni zunanji kamini - že poznate vse prednosti uporabe?

Le kdo si ne želi na svojem vrtu zunanjega vrtnega kamina? Ta ne predstavlja le lepe dopolnitve vsakega vrta, temveč je tudi zelo uporaben. Nad kamini iz betona so zelo navdušeni ljubitelji jedi z žara, ki s postavitvijo vrtnega zunanjega kamina v okolico hiše prispevajo tudi k zaokroženi celotni podobi vrta. Če malce pomislimo na preteklost, opazimo, da so bili zunanji vrtni kamini zgolj redkost, medtem ko jih ima danes ogromno gospodinjstev. Najpogostejši so betonski vrtni kamini, sledijo pa jim tisti iz opeke. Postavimo ga lahko tako, da predstavlja del vrtne kuhinje, velja pa omeniti, da postavitev ni zahtevna, kar pomeni, da zunanji vrtni kamini ne zahtevajo posebnih prostorskih posegov. Z izdelavo zunanjega vrtnega kamina se ukvarjamo tudi v podjetju Jarc iz Medvod. Če razmišljate, kako uresničiti svoje sanje in kaj vse imeti na vrtu, preverite različne možnosti. S postavitvijo zunanjega betonskega vrtnega kamina boste zagotovo ustvarili prijeten ambient, ki ga lahko popestrite še betonskimi umivalnikiin betonskimi koriti iz naše ponudbe.

Zunanji kamini so enostavni za čiščenje

Še ena izmed mnogih prednosti zunanjega betonskega vrtnega kamina je ta, da je enostaven za čiščenje. Potrebno je le redno in sprotno odstranjevanje pepela iz zunanjega vrtnega kamina, svetujemo pa vam, da po vsaki peki očistite tudi rešetke in si tako olajšate delo pred naslednjo peko v vrtnem kaminu iz betona. Trdovratna maščoba bi se sicer zažgala na rešetke, zato bi bilo čiščenje zunanjega vrtnega kamina zelo oteženo. Vse, kar si morate zapomniti glede čiščenja vrtnega kamina je, da ga čistite redno.

izdelava vrtnega kaminazunanji kamini

Komu prepustiti izdelavo vrtnega kamina?

Vprašanje, ki si ga boste zagotovo zastavili pred nakupom vrtnega kamina je, komu prepustiti izdelavo zunanjega vrtnega kamina iz betona. V podjetju Jarc bomo z veseljem poskrbeli, da boste z uporabo vrtnega kamina uživali v pripravljeni hrani. Če v vaš dom pogosto vabite goste, potem je postavitev zunanjega vrtnega betonskega kamina prava odločitev. Omogoča vam namreč druženje s prijatelji in poglabljanje odnosov v družini, prav gotovo pa boste s peko in uživanjem dobre hrane zmanjšali stres in napetost v vašem življenju. V podjetju Jarc vam torej nudimo rešitev - izdelavo vrtnih kaminov iz betona.

Kakšna pa je sestava vrtnega kamina?

Vrtni kamini so sestavljeni iz podnožja, kurišča in dimnika. Izdelani so iz betona, opeke, gline in pločevine, na spodnjem delo pa ima običajno zunanji vrtni kamin prostor za shranjevanje drv in oglja. Nad kuriščem v vrtnem kaminu najdemo tudi rešetko, ki je namenjena pečenju. Če imate na voljo posebne posode, potem lahko jedi pripravite tudi neposredno na gorišču, a tega nikar ne poskušajte z običajnimi posodami. Zunanje vrtne kamine lahko uporabljamo na tako raznolike načine, da se peke nikoli ne boste naveličali. Ker pa lahko izbirate med različnimi velikostmi vrtnega kamina, se o izbiri in izdelavi pogovorite z našimi strokovnjaki.

PREGLEJTE GALERIJO BETONSKIH IZDELKOV

Zunanji vrtni kamini iz betona so odličen estetski dodatek na vsakem vrtu

Z izdelavo in nakupom vrtnega kamina iz betona si ne zagotovimo le možnosti priprave okusne hrane, temveč prispevamo tudi k estetski funkciji vrta. Z dodanim vodnjakom, kakšnim okrasnim stebrom ter klopjo in mizo za uživanje hrane bomo lahko na vrtu uživali kadar koli si bomo tega zaželeli. Samo pomislite, kako veseli bodo prijatelji in sorodniki, ko jih boste povabili na hrano iz žara, ki jo boste pripravili v vašem novem vrtnem kaminu. Pečete lahko na oglju ali kar nad odprtim ognjem ter tako z odličnim okusom presenetite vso družino, ki bo zagotovo navdušena nad postavitvijo zunanjega vrtnega kamina. Njegov videz poskusite spojiti z okolico, kar lahko storite tudi v podjetju Jarc, kjer bomo izdelavo vrtnega kamina prilagodili vašim željam in potrebam. Več nahttp://www.jarc.si/