Pošlji povpraševanje

Betonske plošče za urejene domovebetonske ploščeBi želeli tudi vi imeti urejeno in estetsko okolico hiše, ki bi vam jo zavidali vsi sosedi? S pomočjo naših betonskih plošč, betonskih stebričkov za ograjo in drugih betonskih izdelkov za vrt boste uredili svoje domove do popolnosti po najugodnejši ceni. Z betonskimi ploščami boste uredili vse pohodne in vozne površine okoli vašega doma, polepšali boste torej pločnike, sprehajalne steze, balkone in zunanje terase. Zaradi svoje sestave so odporne na soljenje in zmrzal. Betonske plošče se lahko polaga v kombinaciji s tlakovci. Lahko jih polagate tudi tam, kjer želite dati večji poudarek na travnato in zeleno površino.

NUDIMO TUDI BETONSKE ZIDAKE!

Odlične cene betonskih plošč


Vse betonske plošče so izdelane iz certificiranih materialov, prav tako so v skladu z veljavnimi standardi. Zgornji sloj je narejen iz kvalitetnega kremena v različnih barvah, ki so zelo obstojne in trdne. Spodaj je običajno še beton, ki poveča odpornost betonskih plošč ter zmanjša vpijanje vode in drugih nečistoč. Oblika le teh je klasična in toplih barv, zaradi svoje barvne raznolikosti se lahko zlijejo s katero koli okolico.

betonski sterbički za vrt


Betonski stebrički za ograjo in drugi betonski izdelki za vrt


Betonski stebrički za ograjo so namenjeni podpori ograje, saj ta sama ne stoji pokonci. Stebri so izdelani iz kakovostnega betona, ki jim daje visoko trdnost, protikorozijsko zaščito in omogoča enostavno montažo na licu mesta. Betonski stebrički za ograjo se uporabljajo tako za ograjevanje domov kot tudi v vinogradih, sadovnjakih ter drugih ograjah. Betonski stebrički za ograjo so bistveno boljši od lesenih ali kovinskih stebrov, saj jih ni potrebno posebej vzdrževati in njihova življenjska doba je daljša.
Za dodatne informacije o cenikih betonskih cevi, betonskih plošč in drugih betonskih izdelkov, nas lahko pokličete ali nas obiščete.