Pošlji povpraševanje

Betonska cev Jarc

Betonska cevBetonska cev podjetja Cementni izdelki Jarc je visokokakovostna cev za različne namene, za zasebne in javne površine. Vse betonske cevi, pa tudi ostali proizvodni program, izdelujemo v podjetju. V preteklosti so bili vsi izdelki delani ročno, dandanes pa je celoten program avtomatiziran, kar zagotavlja konstantno kvaliteto in hitrejšo ter bolj natančno proizvodnjo. Betonski izdelki Jarc so izdelani v skladu z evropskimi standardi kakovosti s podeljeno Izjavo o skladnosti.

Ob betonskih ceveh so vam na voljo tudi protismradni pokrovi, tlakovci, zidni in ograjni elementi, škarpnice, palisade, robniki, plošče, kanalete, vrtni ter dodatni program. Celotna ponudba je dostopna na naši spletni strani.

CEVI IN POKROVI JARC

Betonske cevi - uporaba

Betonske cevi imajo več možnosti uporabe. Betonska cev je namenjena:

  • vgradnji pod zemljo za namene odvodnjavanja meteornih voda od objektov,
  • izdelavi cevnih prepustov,
  • betonsko cev je mogoče uporabiti tudi za izgradnjo betonskih jaškov in greznic.

V primeru, da betonske cevi uporabite za greznico, je potrebno zagotoviti tudi vodotesnost na podlagi in spojih.

Betonske cevi so različnih dimenzij in teže:

  • betonska cev Ø 20 cm/100 cm in teže 65 kilogramov,
  • betonska cev Ø 30 cm/100 cm in teže 100 kilogramov ter
  • betonska cev Ø 40 cm/100 cm in teže 150 kilogramov.

Betonska cev - prednosti

Betonske cevi imajo številne prednosti pred ostalimi materiali. Betonska cev je najtrdnejša in najmočnejša cev, ki nam je na voljo. Lahko je oblikovana in testirana tako, da zdrži kakšno koli obremenitev. Nadaljnja pozitivna lastnost betonske cevi je trajnost, ki je lahko celo 100 let ali več. Betonske cevi ne rjavijo, ne gorijo, se ne trgajo, zvijajo in so odporne na večino naravnih elementov ne glede na to, ali so postavljene na površju ali pod zemljo. Betonska cev je prav tako izjemno zanesljiva. Zanesljivost stopa v ospredje še posebej v zadnjih letih z razvojem tehnologije. Betonske cevi imajo tudi druge prednosti, kot so dostopnost in dobavljivost, razširjenost, nizke cene, relativno enostavna namestitev, fleksibilnost in okoljska prijaznost.

Protismradni pokrovProtismradni pokrov

Protismradni pokrov je kanalizacijski pokrov, ki preprečuje izstop vonjav iz jaška. Protismradni pokrov se vgrajuje na parkirne površine, vodomerne jaške, črpalne jaške, garažne hiše in v zgradb. V podjetju Cementni izdelki Jarc so vam na voljo protismradni pokrovi treh dimenzij:

  • 40 cm/40 cm/10 cm,
  • 50 cm/50 cm/ 10 cm ter
  • protismradni pokrov za jašek 60 cm/60 cm/10 cm.

V primeru vprašanj v povezavi z betonskimi cevmi ali protismradnimi pokrovi smo vam na voljo na telefonski številki 01 361 79 36 ali elektronskem naslovu prodaja@jarc.si.

Cementni izdelki Jarc | Betonska cev, betonske cevi, kanalete, betonske odtočne cevi, protismradni pokrov - povezave do naše spletne strani: