Pošlji povpraševanje

Vrtno korito, vrtni vodnjak in betonske vaze - betonski izdelki za ureditev vrta

Okolica naše hiše je prvi prostor, s katerim se srečujejo naši obiskovalci, zato je prav, da jim z urejeno okolico pripravimo lepo dobrodošlico. Hkrati pa nam urejena okolica hiše in lep vrt v vsakem letnem času nudita veliko užitkov in prijetnih trenutkov. V podjetju Cementni izdelki vam lahko ponudimo bogat vrtni program, sestavljen iz kaminov, vodnjakov, klopi, vrtnih korit (zunanjih korit za rože) in betonskih vaz. Betonski izdelki so izdelani iz visokokakovostnih materialov, kar jim zagotavlja trajnost in brezskrbno uporabo.
Pogled na vašo hišo ali vrt bo še lepši ter prijetnejši, če boste tam zagledali vrtno korito in betonske vaze, v katerih bo raslo bujno rastlinje. Posebno noto bodo vašemu vrtu dali tudi vrtni vodnjaki. Vodnjak predstavlja odlično popestritev vrta in okolice, saj na eni strani služi kot čudovit okras, na drugi strani pa v poletnih dneh nudi osvežitev.

Betonsko vrtno korito za rože ali zelišča in dišavnice

Zunanja korita za rože so posebej oblikovani betonski izdelki, namenjeni rastlinju. Vrtno korito za rože lahko uporabljamo na zunanjih površinah, pa tudi v večjih objektih, kot so npr. stanovanjski bloki. Tam površin ni ravno v izobilju, kljub temu pa bi radi delček narave prinesli na naš balkon ali celo v stanovanje. Betonsko vrtno korito je zelo uporabno tudi za gojenje dišavnic in manjših drevesc.
Na voljo so prana korita različnih dimenzij. Poleg vrtnih korit imamo v ponudbi tudi prane betonske vaze okrogle ali kvadratne oblike in različnih velikosti.

zunanja korita za rože

Vrtni vodnjaki - prosto stoječi in stenski vodnjak

Izbira vodnjaka je v celoti odvisna od vaših želja in pričakovanj. Vzemite si čas, sprehodite se skozi svoj vrt in premislite, kakšen vodnjak si želite. Za lažjo odločitev smo vam s strokovnimi nasveti na voljo tudi mi. V naši ponudbi so prostostoječi in stenski vrtni vodnjaki. Prostostoječi vodnjak lahko samostojno stoji na vašem vrtu ali dvorišču, hkrati pa je oblikovno dovršen prav z vseh strani. Stenske vodnjake pa lahko s pomočjo gradbenega lepila pritrdimo na steno hiše ali vrtne hišice. Stenski vrtni vodnjaki imajo priključek za vodo speljan kar skozi steno, zato mora biti napeljava že pripravljena, odtok pa mora biti speljan skozi dno vodnjaka.


Odločite se lahko kar za postavitev vodnjaka Drava z odlagalno mizo ali pa kompleta Etna, ki vključuje tudi vrtni kamin. Piko na i pa lahko prinese postavitev primerne klopi.