Pošlji povpraševanje

Dvoriščni robniki za lep zaključek dvorišča, vrta ali parka

Dvoriščni robnikiV načrtovanje ureditve okolice se splača vložiti nekaj časa in truda, saj je urejeno dvorišče del urejenega doma. Vsestransko uporaben gradbeni material za urejanje okolice nepremičnin so vsekakor betonski robniki.

Na voljo so različne debeline robnikov, ki jih lahko uporabimo za različne namene. Dvoriščni robniki so tanjši in se uporabljajo predvsem za urejanje vrtov, dvorišč, stezic in parkov, medtem ko debelejše in močnejše robnike povečini uporabljamo za ureditev cest, pločnikov, parkirišč, ulic in drugih površin, ki so namenjene vožnji in parkiranju osebnih in tovornih vozil.

Z betonskimi robniki za dvorišča lahko čudovito dopolnimo videz našega dvorišča ali vrta. Beton se kot naravni material čudovito ujema z okolico. S polaganjem robnikov obrobimo dovozne poti, pešpoti, gredice in druge travne površine ali pločnike ter zagotovimo, da tlakovci, kamni ali položene plošče ostanejo trdno na svojem mestu. Dvoriščni robniki pripomorejo k zadrževanju vlage med gredicami in drugimi površinami.

Dvoriščni robnik je izjemno obstojen in se zlepa ne obrabi.

VEČ O DVORIŠČNIH ROBNIKIH

Visokokakovostni betonski dvoriščni robniki Jarc

Robniki za dvorišča JarcRobniki za dvorišča Jarc so izdelani iz visokokakovostnih materialov, zato veljajo za izdelke vrhunske kakovosti. V naši ponudbi boste našli dvoslojni betonski dvoriščni robnik, ki je tudi zmrzlinsko obstojen. Uporabite ga lahko za ureditev dvorišča ali vrta, primeren pa je tudi za parke. Dvoriščni robnik je na voljo v dimenzijah debeline 5 centimetrov, dolžine 100 centimetrov in višine 20 centimetrov. Dobite pa ga lahko v sivi, rjavi ali grafitni barvi.

Dvoriščni robniki - navodila za polaganje

Pri polaganju robnikov za dvorišča je pomembno, da prostor oz. jamo, ki smo jo izkopali za dvoriščni robnik, utrdimo. Šele na utrjeno podlago lahko nasujemo svež beton, ki pa ne sme biti preveč moker oz. tekoč, saj nam lahko robniki za dvorišča zaradi lastne teže potonejo. Pomembno je tudi, da robnike postavimo na ustrezno višino, površina pa naj bo v ustreznem padcu, saj mora naklon terena zagotavljati odtekanje vode. Robnikov ne smemo polagati enega na drugega, saj direkten stik lahko privede do njihovih poškodb. Ko je polaganje robnikov zaključeno, lahko pričnemo še s polaganjem tlakovcev ali asfalta.

Obiščite nas na naši spletni strani in si preberite še ostala navodila za polaganje betonskih izdelkov. Vabljeni!

Cementni izdelki Jarc | Dvoriščni robniki, dvoriščni robnik, robniki za dvorišča - povezave do naše spletne strani: