Betonski zidaki za vsestransko uporabo

Betonski zidaki spadajo med izjemno vsestransko uporabne betonske kvadre, primerne za:

  • zidanje večjih in manjših objektov,
  • za zidanje betonskega vodnjaka,
  • za izgradnjo podpornih zidov in stebrov ter
  • za druge betonske izdelke za vrt.

Zidake iz betona uporabimo za urejanje dvorišč in vrtov, omejuje nas lahko le domišljija.


polaganje betonskih plošč

Polaganje betonskih plošč - naj se dela lotimo sami ali ga prepustimo strokovnjaku?

Polaganja betonskih plošč se lahko lotimo tudi sami, če smo vešči podobnih opravil. Polaganje betonskih plošč poteka po sledečem postopku:

  1. Površino pred polaganjem betonskih plošč pripravimo. Groba priprava vključuje odstranjevanje humusa in zemlje, izdelavo posteljice iz materiala, ki bo nudil stabilnost, vanjo pa vgradimo tudi vse potrebne instalacije (včasih jih moramo tudi rpedvideti, če nimamo točne vizije). Posteljica mora biti nekaj centimetrov nižje, kot smo položili betonske plošče ali betonske zidake.
  2. Sledi fina priprava, kjer na posteljico položimo drenažno folijo, nanjo posujemo centimeter peska. To izravnavamo s palico, za lažje delo pa jo lahko tudi malo namočimo.
  3. Sledi polaganje betonskih plošč, ki jih fugiramo.

Zaključimo lahko z betonskimi zidaki ali drugimi betonskimi izdelki za okras. Če niste prepričani vase in se bojite, da končni izdelek ne bo ustrezal vašim estetskih zahtevam ter ne bo dobro opravljal funkcije, se lahko za polaganje betonskih plošč obrnete tudi na strokovnjake v podjetju Jarc.

Betonski zidaki

PREVERITE TUDI KORITA ZA ROŽE

Betonski zidaki in drugi izdelki Jarc

Betonski zidaki, betonski kvadri, betonski vodnjaki ter drugi betonski izdelki za vrt so del obširnega programa podjetja Jarc. S svojimi betonskimi zidaki in drugimi izdelki zagotavljamo kvaliteto, strokovnost, hitrost in nizke cene, stranke pa se rade vračajo ne le zaradi izvrstnih betonskih zidakov in drugih elementov, ki jih dobijo pri nas, temveč tudi zaradi prijaznega odnosa zaposlenih, ki se trudijo vsakomur ustreči v največji možni meri. Vabimo vas, da pregledate našo spletno stran, v primeru vprašanj, povezanih z betonskimi zidaki ali ostalo ponudbo, pa smo zmeraj na razpolago. Preberite več na naši spletni strani: http://www.jarc.si.